"Forum huzurunu kaçırma" Emre.ayol ne iyi iş çıkaracak @denizz19 ve @sokak sanati ile gizliden anlaşıp ödülleri katlatmişlaeerbir ara sedef için özel ödül koyacak sandım
"Forum huzurunu kaçırma" Emre.ayol ne iyi iş çıkaracak @denizz19 ve @sokak sanati ile gizliden anlaşıp ödülleri katlatmişlaeerbir ara sedef için özel ödül koyacak sandım
ayol ne iyi iş çıkaracak @denizz19 ve @sokak sanati ile gizliden anlaşıp ödülleri katlatmişlaeerbir ara sedef için özel ödül koyacak sandım
kendini blli etmeden yapmaya çalıştı ama benden kaçmaz"Forum huzurunu kaçırma" Emre.(İnce gönderme yaptım sana.) Halit ödül almış işte daha ne eğer öyle bir şey olsaydı Sedef'in kocası ödül alırdı.Keza Umut oyun yapsaydı liste hep Fox'un şeyleriyle dolmuşdu.
ne sallaması çay mı bu .ssImm öyle öyle.Bari bizi bize sallama.
kendini blli etmeden yapmaya çalıştı ama benden kaçmaz
ne sallaması çay mı bu .ss
Yabancı dizilerle ilgilisin herhalde sen de. Biraz konu dışı olacak ama hangi dizileri izliyorsun? Forumda özellikle komedileri izleyen arkadaş bulmakta zorlanıyoruz. Dizilere yorumlarınla katılırsan seneye seni de jüriye alalım.Seçimlerin hemen hepsini beğendim.
Ama mesela yerli müzikte en iyi grup dalında Duman'ın kazanmasına şaşırdım, ben Model veya Zakkum'un seçilmesini beklerdim. Müzik projesinde de Ozan Doğulu hak ediyordu bence, Kayahan'ın En İyileri projesi de güzel ama yıl sonunda çıktığı için 2015'e damga vuracak gibi oradaki şarkılar.
Yerli komedi en iyi erkek oyuncuda da Ahmet Kural veya Murat Cemcir dururken Engin Günaydın'ın almasına şaşırdım.Kadın komedi oyuncusu kategorisi oldukça zorluydu bence, Binnur Kaya iyi seçim olmuş. Yabancıdaki seçimleri de gayet beğendim, gerçi en iyi komedi dizisini bence Shameless ya da Mom almalıydı.Benedict Cumberbatch'e ise ödül gitmemesine sevindim, nedense sevmiyorum o adamı.
Futbol konusunda yorum yapabileceğim çok bir şey yok, sadece Demba Ba'nın ismi yeter diyorum.
Yabancı dizilerle ilgilisin herhalde sen de. Biraz konu dışı olacak ama hangi dizileri izliyorsun? Forumda özellikle komedileri izleyen arkadaş bulmakta zorlanıyoruz. Dizilere yorumlarınla katılırsan seneye seni de jüriye alalım.
Sade ikisiyse azmış ya. Yine de fazla izlenmeyen iki dizi olduğundan iyi gelişme tabii.Şu an için Community ve Shameless'ı düzenli olarak takip ediyorum. İkisinin de yeni sezonları başladığında yorum yapabilirim tabii.
Sade ikisiyse azmış ya. Yine de fazla izlenmeyen iki dizi olduğundan iyi gelişme tabii.
Üniversite sınavı dönemini yeni atlattıysan çok normal o zaman.Bundan 3-4 sene önce daha fazla takip ettiğim dizi vardı da hepsini düzenli takip etmek zor geliyordu. Okul zamanı sınavlar, ödevler vs. derken birikiyordu çok. Geçen sene üniversite sınavına hazırlandığım için hiçbir diziyi takip edemedim mesela, yazın izleyebildim anca.
Yine takip edecek dizi bulurum ama ya, zaten başlamak istediğim dizi var birkaç tane.
anket değil cüri olarak biz seçtikTövbe Bismillah bu anket ne zaman oldu? 😱
Yalan Dünya komedide yoksa iyiki görmemişim. 😎
hp ithal angus hep ithal angus diyon.ssronaldom en iyisi seçilmiş yılın süperrrrrrrrr kimse yanına bile yaklaşamaz şuan zaten ronaldomun kalitesinde hiçbir oyuncu yok ronaldom fark atmış durumda herkese
Kanal fanlarını almadılarsa senin ne işin var jüride?anket değil cüri olarak biz seçtikkanal fanlarını cüriye almadık doğal olarak
hp ithal angus hep ithal angus diyon.ss
ne diyorsun beeeanket değil cüri olarak biz seçtikkanal fanlarını cüriye almadık doğal olarak
hp ithal angus hep ithal angus diyon.ss
çünkü kanal fanı değilim total d ci arkadaşımKanal fanlarını almadılarsa senin ne işin var jüride?
biraz yerli malı kullan diyorum bak köşede @destere kullanılmak için bekliyorne diyorsun beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?