travisin kazanmaması kötü sonuçta ma ödül de yabancıya gitmemiş
Cüceyi sevmiyorum dedim.ss Travis'i seversin diye dert yanıyorduk ama köstek oldun.
travisin kazanmaması kötü sonuçta ma ödül de yabancıya gitmemiş
Çok da açık ara yok ama 1-2 kişi daha olsa ve onlar Viola Davis lehinde oy kullansa sonuç değişmezdi. 3 ve daha fazlasında işler değişebilirdi tabii.Meggie'ye biraz daha destek vermek gerekiyormuş demek. Şu Khallesi sevgisini anlayamıyorum zaten.:/
Şimdi anladığım kadarı ile Viola Davis açık ara geride kaldı dimi @OzaN .
Çok da açık ara yok ama 1-2 kişi daha olsa ve onlar Viola Davis lehinde oy kullansa sonuç değişmezdi. 3 ve daha fazlasında işler değişebilirdi tabii.
Orphan Black izlemiş miydin sen hiç? İzlediysen o sonuca üzülmezsin bence.
Oyuncularda en büyük farkı o attı.Hayır izlemedim ama şuan biraz kinlendim. Neyse sağlık olsun tatiana'yıda severiz yani Deniz Çakır'a benziyor oradan. Ben En çok peter'a takıldım. Sayende başrol sayıldı eleman.ss
Oyuncularda en büyük farkı o attı.
Bence en hak edilmiş ödüllerden biri.
Valla Andrew Lincoln'ü ben de severim ama ondan daha fazla ödülü hakeden 5-6 tane kişi çok rahat sayarım.Nerden geldi o iş aklına. Çok haksızlık oldu Andrew lincoln'a.
Hep 2.olmuş The Walking Dead neyse seneye tüm listeyi the walking dead kaplayacak
@sokak sanati bende şaşırdım ama Peter de hak ediyordu açıkçası ama yine hak eden Andrew di )
Valla Andrew Lincoln'ü ben de severim ama ondan daha fazla ödülü hakeden 5-6 tane kişi çok rahat sayarım.
Bu sene walking dead konusunda aktif değildim o yüzden hep 2.oldu )) lobi desteğim azdıBen nedense kötü buluyorum cücenin oyunculuğunu ve itici. Sevinmiyorum o birşeyler kazandığında ama Rick öyle mi. onunla yaşıyoruz resmen The Walking Dead'ti. Neyse geçen geçti zaten.
Bence Walking Dead konusunda ekstra bir şey yapamazsınız jürinin tamamı izliyordu daha ne olsun. (Tek @sürgünüm izlemiyor galiba jüriden )Bu sene walking dead konusunda aktif değildim o yüzden hep 2.oldu )) lobi desteğim azdı
Bu sene walking dead konusunda aktif değildim o yüzden hep 2.oldu )) lobi desteğim azdı
ayyy hiçç sorma cnm yaaa en iyi fantastik dizide sadece şu seçilen diziyi izlemiyordum onunu harici diüer adayları @kaan955 ve ben destekliyorduk süpernatural arrow tthe flash gibiBence ödüller sahiplerini buldu baya beğendim ben yalnız
Yabancı diziler kategorisinde sanki her diziye ayrı ayrı ödül verilmiş gibi olmuş yani hani ben the walking dead daha fazla ödül alır diye düşünmüştüm neyse 1 ödül almış en azından Tebrikler dizime
@xemrexxx sus ödülü vermişler MY için daha fazla hak ediyordu
@destere listeden memnun bence
@Çiğdem- şimdi sabah kalkınca şok geçirecek CW dizileri ödül alamamış