Şimdi bugün gördüm konuyu beHadi ordan beee dünden beridir sessizliğini koruya koruya bunu mu söylicektin
Şimdi bugün gördüm konuyu beHadi ordan beee dünden beridir sessizliğini koruya koruya bunu mu söylicektin
bi kere introsu 3 sn değil
Müziğin hepsi andırmıyor mesala 30 saniyelikmi müzik başlangıcı ilk 3 saniye andırıyor geriye kalan 27 saniyenin alakası bile yokbi kere introsu 3 sn değilİntrosu zaten nakaratı=Nakarat da şarkı demek=(ç)alıntı
Hande Yener'i geçti ya Tarkan ondan çatlıyor @ForumdashMüziğin hepsi andırmıyor mesala 30 saniyelikmi müzik başlangıcı ilk 3 saniye andırıyor geriye kalan 27 saniyenin alakası bile yok@Yiğitt
Erkek şarkıcı Kadın şarkıcıyla kıyaslanıp rekabet olmaz herkes kendi cinsineHande Yener'i geçti ya Tarkan ondan çatlıyor @Forumdash
Aleyna da (ç)alıntıymış duydun mu kızzzzMüziğin hepsi andırmıyor mesala 30 saniyelikmi müzik başlangıcı ilk 3 saniye andırıyor geriye kalan 27 saniyenin alakası bile yok@Yiğitt
Onunkınde orjinal bir şey yoktuki zaten kızların giyimini kuşamını bile çalmış hırsız olsa utanır bukadarını yapamazAleyna da (ç)alıntıymış duydun mu kızzzz
Ne kadar takıntılısınız yahuHande Yener'i geçti ya Tarkan ondan çatlıyor @Forumdash
Konu Aleyna olunca hemen nasılda bülbül kesiliyorsunOnunkınde orjinal bir şey yoktuki zaten kızların giyimini kuşamını bile çalmış hıtsız olsa utanır bukadarını yapamaz
Eleştiriyorumya işte ayollNe kadar takıntılısınız yahuBi sürü görüyorsunuz hemen peşindenTarkan'ı da bi kere elşetirin yahu. Zamanında popstar etiketi yapişti diye hala orda takılı kaldiniz. Adam 7 yıl arayla album cıkarıyor. Skandal haberlerle gündeme geliyor. Hatta çıkşa şarkısı eleştirilince albüme bile koymadı. Sponsorlarla albüm tanıyor.
Konu Aleyna olunca hemen nasılda bülbül kesiliyorsunAzcık eleştiri azcık
Aleynayı eleştiriyorum demek istedim zatenAleyna olsa gömerdin
Teşekkür ederim ayrıca kusura bakma uğraştırdım seni biraz@eskici herşey senin için
Bir 5 dakikam daha kayboldu
Haydi iyi geceler.
Kalan bildirimleri işe giderken yada ara zamanı halederim
Sen bir cümleyi benzetince bende bunu sana dinleteyim dedimTeşekkür ederim ayrıca kusura bakma uğraştırdım seni birazşarkıya gelince ise giriş kısmı dışında pek benzemiyor fazla her şeyi kurcalamasınlar
Ben sadece benzettim ama burda aynı diyorlar alakası yokSen bir cümleyi benzetince bende bunu sana dinleteyim dedim
Rica ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?