Şimdi bugün gördüm konuyu beHadi ordan beee dünden beridir sessizliğini koruya koruya bunu mu söylicektin![]()
Şimdi bugün gördüm konuyu beHadi ordan beee dünden beridir sessizliğini koruya koruya bunu mu söylicektin![]()
bi kere introsu 3 sn değil
Müziğin hepsi andırmıyor mesala 30 saniyelikmi müzik başlangıcı ilk 3 saniye andırıyor geriye kalan 27 saniyenin alakası bile yokbi kere introsu 3 sn değilİntrosu zaten nakaratı=Nakarat da şarkı demek=(ç)alıntı
![]()
Hande Yener'i geçti ya Tarkan ondan çatlıyor @ForumdashMüziğin hepsi andırmıyor mesala 30 saniyelikmi müzik başlangıcı ilk 3 saniye andırıyor geriye kalan 27 saniyenin alakası bile yok![]()
![]()
@Yiğitt
Erkek şarkıcı Kadın şarkıcıyla kıyaslanıp rekabet olmaz herkes kendi cinsineHande Yener'i geçti ya Tarkan ondan çatlıyor @Forumdash![]()
Aleyna da (ç)alıntıymış duydun mu kızzzzMüziğin hepsi andırmıyor mesala 30 saniyelikmi müzik başlangıcı ilk 3 saniye andırıyor geriye kalan 27 saniyenin alakası bile yok![]()
![]()
@Yiğitt
Onunkınde orjinal bir şey yoktuki zaten kızların giyimini kuşamını bile çalmış hırsız olsa utanır bukadarını yapamazAleyna da (ç)alıntıymış duydun mu kızzzz![]()
Ne kadar takıntılısınız yahuHande Yener'i geçti ya Tarkan ondan çatlıyor @Forumdash![]()
Konu Aleyna olunca hemen nasılda bülbül kesiliyorsunOnunkınde orjinal bir şey yoktuki zaten kızların giyimini kuşamını bile çalmış hıtsız olsa utanır bukadarını yapamaz![]()
![]()
![]()
Eleştiriyorumya işte ayollNe kadar takıntılısınız yahuBi sürü görüyorsunuz hemen peşinden
Tarkan'ı da bi kere elşetirin yahu. Zamanında popstar etiketi yapişti diye hala orda takılı kaldiniz. Adam 7 yıl arayla album cıkarıyor. Skandal haberlerle gündeme geliyor. Hatta çıkşa şarkısı eleştirilince albüme bile koymadı. Sponsorlarla albüm tanıyor.
Konu Aleyna olunca hemen nasılda bülbül kesiliyorsunAzcık eleştiri azcık
![]()
Aleynayı eleştiriyorum demek istedim zatenAleyna olsa gömerdin![]()
Teşekkür ederim ayrıca kusura bakma uğraştırdım seni biraz@eskici herşey senin için
Bir 5 dakikam daha kayboldu
Haydi iyi geceler.
Kalan bildirimleri işe giderken yada ara zamanı halederim![]()
Sen bir cümleyi benzetince bende bunu sana dinleteyim dedimTeşekkür ederim ayrıca kusura bakma uğraştırdım seni birazşarkıya gelince ise giriş kısmı dışında pek benzemiyor fazla her şeyi kurcalamasınlar
![]()
![]()
Ben sadece benzettim ama burda aynı diyorlar alakası yokSen bir cümleyi benzetince bende bunu sana dinleteyim dedim
Rica ederim bu arada![]()