Yılın Şarkısı "Beni Çok Sev" Çalıntı Mı?

Hande Yener'i geçti ya Tarkan ondan çatlıyor @Forumdash :A
Ne kadar takıntılısınız yahu:F Bi sürü görüyorsunuz hemen peşinden:F Tarkan'ı da bi kere elşetirin yahu. Zamanında popstar etiketi yapişti diye hala orda takılı kaldiniz. Adam 7 yıl arayla album cıkarıyor. Skandal haberlerle gündeme geliyor. Hatta çıkşa şarkısı eleştirilince albüme bile koymadı. Sponsorlarla albüm tanıyor.

Onunkınde orjinal bir şey yoktuki zaten kızların giyimini kuşamını bile çalmış hıtsız olsa utanır bukadarını yapamaz :A :A :A
Konu Aleyna olunca hemen nasılda bülbül kesiliyorsun:A Azcık eleştiri azcık :A

Ne kadar takıntılısınız yahu:F Bi sürü görüyorsunuz hemen peşinden:F Tarkan'ı da bi kere elşetirin yahu. Zamanında popstar etiketi yapişti diye hala orda takılı kaldiniz. Adam 7 yıl arayla album cıkarıyor. Skandal haberlerle gündeme geliyor. Hatta çıkşa şarkısı eleştirilince albüme bile koymadı. Sponsorlarla albüm tanıyor.

Konu Aleyna olunca hemen nasılda bülbül kesiliyorsun:A Azcık eleştiri azcık :A
Eleştiriyorumya işte ayoll :Z:Z:Z

İki şarkının da giriş kısmı hariç alakaları yok. Nasıl benzettiniz müzik kulağı yok mu sizde? Tarkan’a çamur atmak için asılsız uydurulmuş bir iddia. Rüzgarın kayadan götürdüğü sadece tozdur.

@eskici herşey senin için :bhr:
Bir 5 dakikam daha kayboldu :A
Haydi iyi geceler.
Kalan bildirimleri işe giderken yada ara zamanı halederim :D

@eskici herşey senin için :bhr:
Bir 5 dakikam daha kayboldu :A
Haydi iyi geceler.
Kalan bildirimleri işe giderken yada ara zamanı halederim :D
Teşekkür ederim ayrıca kusura bakma uğraştırdım seni biraz :A şarkıya gelince ise giriş kısmı dışında pek benzemiyor fazla her şeyi kurcalamasınlar :A :A

Teşekkür ederim ayrıca kusura bakma uğraştırdım seni biraz :A şarkıya gelince ise giriş kısmı dışında pek benzemiyor fazla her şeyi kurcalamasınlar :A :A
Sen bir cümleyi benzetince bende bunu sana dinleteyim dedim :A
Rica ederim bu arada :bhr: