"Yüzleşme" Dizisi Ertelendi!

Bende istemezdim böyle olmasını gerekten ama planladığım gibi gitmedi maalesef işler. 1-1,5 ay ara verip size haksızlık etmek istemiyorum. Bu diziye zorda kalmadıkça ara vermek pek istemiyorum açıkçası...:5:
Olsun geç olsun aralıksız olsun. Daha iyi.
Benim de yazın ortasında başlamasını tasarladığım bir projem var.
Sana güzel bir rol teklif edecektim ama takip edemeyeceksin anlaşılan :(

Senin dizin ne zaman başlıyor Ömer? :)

- - - Ekleme - - -

Biz de gayet profosyönel bir şirketiz zaten. :)

Ocaktan beri tanıtımını yapmıyorum ki. :F Haziran'dan beri yapıyorum. 2 - 3 aydan bir şey olmaz. :)

Senaryo calismalari Temmuzda, Eylülde ilk bölümler :D rakibiz yani :D

(mobil)

Boş yere dislike verdin...Benim de vermem gerek.:D
Peki. :5:

Olsun geç olsun aralıksız olsun. Daha iyi.
Benim de yazın ortasında başlamasını tasarladığım bir projem var.
Sana güzel bir rol teklif edecektim ama takip edemeyeceksin anlaşılan :(
Ağustos'ta yokum maalesef. Takip edemem ama hangi rol olursa beni yazabilirsin. Geldikten sonra takip ederim. :)

Senaryo calismalari Temmuzda, Eylülde ilk bölümler :D rakibiz yani :D

(mobil)
Hangi gün yayınlayacaksın peki? :F

G.O.T'ta bi ton insan var:X Forumun uye sayısıda yetmez kadroyu oluşturmak için :A @dizi kolik

Ben 2.sezondayım.
Şimdi de 5.bölümü açıyorken canım çekti uyarlansa da oynasam diye :D
Ben o zaman Aşk-ı Efsaneye başlıyım en yakın zamanda :)
En fazla özendiğim dizi benim şu ana kadar Aşk-ı Efsane'dir. Tüm dizilerimi bitirdim ama bu diziyi bitirmedim. Zaten bölümler o kadar kısaki 15 dk.'nı bile almaz. Toplam 12 bölüm yayınladım şu ana kadar zaten. :)

Bu diziye de şimdi senaryoya tam olarak başlamadığım halde çok fazla önem veriyorum ve bu diziyi de kolay kolay bitirmem. :)

G.O.T'ta bi ton insan var:X Forumun uye sayısıda yetmez kadroyu oluşturmak için :A @dizi kolik
Uyarla sen, gerekirse senin Forumdash'ından birkaç eleman buluruz. :F

Sen hangi gün? :)

(mobil)
Perşembe. :):)

En fazla özendiğim dizi benim şu ana kadar Aşk-ı Efsane'dir. Tüm dizilerimi bitirdim ama bu diziyi bitirmedim. Zaten bölümler o kadar kısaki 15 dk.'nı bile almaz. Toplam 12 bölüm yayınladım şu ana kadar zaten. :)

Bu diziye de şimdi senaryoya tam olarak başlamadığım halde çok fazla önem veriyorum ve bu diziyi de kolay kolay bitirmem. :)

Uyarla sen, gerekirse senin Forumdash'ından birkaç eleman buluruz. :F

Perşembe. :):)

Kurgu ve karakterleri iyi tasarladığında, bir dizinin bitmesi için bir sebep yok aslında.
Çünkü dünya kadar konu var işlenecek.
Yeter ki kurgu sağlam, inandırıcı olsun.
Biraz G.O.T izleyip, Aşk-ı Efsaneye başlıcam.
Forumdash oyuncu yetmezse beni öldürüp başka bir karakter olarak yeniden doğdurabilirsin.
Rearkarnasyonu da işlemiş olursun dizide :D