Boş yere dislike verdin...Benim de vermem gerek.
Konusu öncelikle intikam olacak dizide, aşk geri planda.
- - - Ekleme - - -
Nasıl?
Boş yere dislike verdin...Benim de vermem gerek.
Konusu öncelikle intikam olacak dizide, aşk geri planda.
- - - Ekleme - - -
Nasıl?
Olsun geç olsun aralıksız olsun. Daha iyi.Bende istemezdim böyle olmasını gerekten ama planladığım gibi gitmedi maalesef işler. 1-1,5 ay ara verip size haksızlık etmek istemiyorum. Bu diziye zorda kalmadıkça ara vermek pek istemiyorum açıkçası...:5:
Senin dizin ne zaman başlıyor Ömer?
- - - Ekleme - - -
Biz de gayet profosyönel bir şirketiz zaten.
Ocaktan beri tanıtımını yapmıyorum ki. Haziran'dan beri yapıyorum. 2 - 3 aydan bir şey olmaz.
Peki. :5:Boş yere dislike verdin...Benim de vermem gerek.
Ağustos'ta yokum maalesef. Takip edemem ama hangi rol olursa beni yazabilirsin. Geldikten sonra takip ederim.Olsun geç olsun aralıksız olsun. Daha iyi.
Benim de yazın ortasında başlamasını tasarladığım bir projem var.
Sana güzel bir rol teklif edecektim ama takip edemeyeceksin anlaşılan
Hangi gün yayınlayacaksın peki?
Senaryo calismalari Temmuzda, Eylülde ilk bölümler rakibiz yani
(mobil)
Vazgeçtim. Ama koz olarak kullanabilirm.
Peki. :5:
Ağustos'ta yokum maalesef. Takip edemem ama hangi rol olursa beni yazabilirsin. Geldikten sonra takip ederim.
Hangi gün yayınlayacaksın peki?
Sevindim Rolün belli şimdiden, yakında zaten tanıtıma başlayacağım.Ağustos'ta yokum maalesef. Takip edemem ama hangi rol olursa beni yazabilirsin. Geldikten sonra takip ederim.
Öyle olursa sevinirim bende.Sevindim Rolün belli şimdiden, yakında zaten tanıtıma başlayacağım.
Sen gitmeden bir iki bölüm okursun muhtemelen
Dönünce devam edersin artık
Tüyo vermem @dizi kolik
Dipnot: Dedikodulara göre Cuma günü
O diziyi en iyi @Forumdash uyarlar. :WBu arada keşke birileri Game of Thrones'u uyarlasa
Ben 2.sezondayım.O diziyi en iyi @Forumdash uyarlar. :W
Ben izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum o diziyi. Zaten o tarzda bir dizim var, o da Aşk-ı Efsane.
Öyle olursa sevinirim bende.
İyi iyi. Aynı güne denk gelmiyoruz bari.
En fazla özendiğim dizi benim şu ana kadar Aşk-ı Efsane'dir. Tüm dizilerimi bitirdim ama bu diziyi bitirmedim. Zaten bölümler o kadar kısaki 15 dk.'nı bile almaz. Toplam 12 bölüm yayınladım şu ana kadar zaten.Ben 2.sezondayım.
Şimdi de 5.bölümü açıyorken canım çekti uyarlansa da oynasam diye
Ben o zaman Aşk-ı Efsaneye başlıyım en yakın zamanda
Uyarla sen, gerekirse senin Forumdash'ından birkaç eleman buluruz.G.O.T'ta bi ton insan var Forumun uye sayısıda yetmez kadroyu oluşturmak için @dizi kolik
Perşembe.
Sen hangi gün?
(mobil)
Orası ölüUyarla sen, gerekirse senin Forumdash'ından birkaç eleman buluruz.
En fazla özendiğim dizi benim şu ana kadar Aşk-ı Efsane'dir. Tüm dizilerimi bitirdim ama bu diziyi bitirmedim. Zaten bölümler o kadar kısaki 15 dk.'nı bile almaz. Toplam 12 bölüm yayınladım şu ana kadar zaten.
Bu diziye de şimdi senaryoya tam olarak başlamadığım halde çok fazla önem veriyorum ve bu diziyi de kolay kolay bitirmem.
Uyarla sen, gerekirse senin Forumdash'ından birkaç eleman buluruz.
Perşembe.