Çekimleri bitti, dönüşü olmaz daha.Show gerçekten ayıp etti. Bi diziye böyle dalga geçer gibi davranması hiç sağlıklı bi durum değil. Zaten diziyi izlerkende söylüyordum tam internet dizisi diye. Öyle olmalı. Umarım puhu yayınlar. Canım Star'ım
Çekimleri bitti, dönüşü olmaz daha.Show gerçekten ayıp etti. Bi diziye böyle dalga geçer gibi davranması hiç sağlıklı bi durum değil. Zaten diziyi izlerkende söylüyordum tam internet dizisi diye. Öyle olmalı. Umarım puhu yayınlar. Canım Star'ım
Show'u anca Yeni Gelin paklar zaten. Yazık oldu.
Salı günü nasıl giderdi diyeceğim de Salı daha zor günDaha birşey anlatamadan apar topar kaldırdılar. Keşke Klavye Delikanlıları'na verilen gün değiştirme şansı verilseydi.
Geçen sene Aşk Laftan Anlamaz'ı 2 değişimden sonra final yaptırdılar. Bunda 2 hafta dayanamadılar.
Ederi 13 bölüm gibiydi, ama 2 bölümde kaldırmak da ayıp. Yeni yapım şirketi de değil üstelik TimsSalı günü nasıl giderdi diyeceğim de Salı daha zor gün
Pahalı bir yapımsa ki bence öyledir 2'li reytinglere düşmesi tehlikedir kaldı ki bence ben Bizim Hikaye izliyor olmama rağmen beğenmiştim bu diziyi. İlginç geldi bu çöküşEderi 13 bölüm gibiydi, ama 2 bölümde kaldırmak da ayıp. Yeni yapım şirketi de değil üstelik Tims
Show gerçekten ayıp etti. Bi diziye böyle dalga geçer gibi davranması hiç sağlıklı bi durum değil. Zaten diziyi izlerkende söylüyordum tam internet dizisi diye. Öyle olmalı. Umarım puhu yayınlar. Canım Star'ım
anneler analarda sinem yüzünden bitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?