xBUGRAx
Emekli
Kanal haklı reytingsiz diziyi ne diye başka günde denesin. Hayır yani sen 3 reyting bile alamıyosan sessiz sedasız bitmen daha hayırlı olur senin için haksız mıyım?Son bölüm reytinglerine baktım da kanalın gün değiştirmesi için dizinin reyting alması lazımmış. Sesi gelmiyor bağırsın biraz. @Billy Kane
Şimdi bize hakaret düzeyinde ''YILAN'' kelimesini kullanan olabilir, bir dizi için hakaretlere uğrayabiliriz. Savunma hattı oluşturmamız lazım.Kanal haklı reytingsiz diziyi ne diye başka günde denesin. Hayır yani sen 3 reyting bile alamıyosan sessiz sedasız bitmen daha hayırlı olur senin için haksız mıyım?
Tısss sesleri duyuyorum hep ama icraat yok zararsız yani boşver.Şimdi bize hakaret düzeyinde ''YILAN'' kelimesini kullanan olabilir, bir dizi için hakaretlere uğrayabiliriz. Savunma hattı oluşturmamız lazım.
Biri konuyu kilitleyip doğrusunu açabilir mi?
buyur..Açıklamanın linkini vs koysana konuya
sonun böyle olacak hadsizİyi yapmış Show Timur alıştı zarar ettirmeye kanalları.
Daha konusunu açtırcaktı sıvacı tayfa.
2. Bölümü sindire sindire izliyeyim bari.
ne ara yayınlandı da yayından kalktı
Bütün yılanlar dans ediyor, son gülen iyi güler.
Eğer böyle bir şey yaparsa Show ağır hakaretleri hak ediyor demektir. Ortada taş gibi bir hikaye var 2 bölümde yayından kaldırmak nedir şaka mı bu. Yemişim reytingini adamlar bırak anlatacakları hikayeyi anlatsınlar bir şekilde. Tims gibi bir yapım şirketi sana emek harcayıp sağlam bir iş veriyor, öyle 2 bölümde falan kaldıramazsın. Bana da pek mantıklı gelmedi bu haber.
Sen izlerdin sanıyordum izlememişsin herhalde olmamış attığına göre.
Zannetmiyorum bu şekilde bitirileceğini. Günü değişir ve başka bir gün de denerler diye düşünüyorum.
Yok artık. Evet reytingleri kötüydü ama Show Tims gibi bir markayı kendine küstürmeyi göze alamaz bence.
Bu kadar da saygısızlık olmaz. Bu show tv nin de biryerleri kalktı.
Haberlerimin asla yanlış çıkmadığı gerçeği var. Medyatava az önce duyurdu. ''Yüz Yüze Yayından Kaldırıldı'' diye. Geçmiş olsun.Gün değişikliği yapacaktır, bu kadar kolay harcanması mümkün değil.
Konusu değişecek haberi düşünülmüş ama son bölüm reytinginden sonra karar değiştirilmiş.Yaa o zman konusu değişeceği haberi yalandı kötü oldu ya
Konusu değişecek haberi düşünülmüş ama son bölüm reytinginden sonra karar değiştirilmiş.