'Yüz Yüze' Yayından Kaldırıldı! | FAV10 ÖZEL!

İyi yapmış Show Timur alıştı zarar ettirmeye kanalları. :A:A

En başından beri söylüyorum, Türkiye'de sistem yanlış. Yapımcılar kanallarla en baştan, minimum 13 bölümlük anlaşma yapmalı. Yoksa bu saçma sistemde, reytingler kötü olduğu için onlarca kaliteli dizi yayından kaldırılıyor. Böyle olunca da dizinin izleyenlerine yazık olmuş oluyor. İzlediğimiz dizinin sonunu göremiyoruz resmen, hele böyle hikayesi gerçekten sağlam ve potansiyeli yüksek olan diziler yayından kaldırılınca durum iyice üzücü bir hal alıyor. Ayrıca yapım ekibinin, onlarca çalışanın emeği de çöpe gitmiş oluyor.

Üzüldüm açıkcası oyunculara birşey demicemde senaryo ve bence dizilerin saatleri etkiliyor 2 2,5 saat dizi olursa bölümü doldurcaz diye boş sahneler konursa maalesef böyle oluyor dizi saatlerin kısalması gerek🙂

Kalktıysa hiç başlamam devam ederse başlarım izlemeye

Sinem Kobal olsa da dizide aslında dizi oldukça iyi bir diziydi yayınlanmazsa diziye yazık olur:)

Son bölüm reytinglerine baktım da kanalın gün değiştirmesi için dizinin reyting alması lazımmış. Sesi gelmiyor bağırsın biraz. :A @Billy Kane

Son bölüm reytinglerine baktım da kanalın gün değiştirmesi için dizinin reyting alması lazımmış. Sesi gelmiyor bağırsın biraz. :A @Billy Kane
Kanal haklı reytingsiz diziyi ne diye başka günde denesin. :A Hayır yani sen 3 reyting bile alamıyosan sessiz sedasız bitmen daha hayırlı olur senin için haksız mıyım? :A

Kanal haklı reytingsiz diziyi ne diye başka günde denesin. :A Hayır yani sen 3 reyting bile alamıyosan sessiz sedasız bitmen daha hayırlı olur senin için haksız mıyım? :A
Şimdi bize hakaret düzeyinde ''YILAN'' kelimesini kullanan olabilir, bir dizi için hakaretlere uğrayabiliriz. Savunma hattı oluşturmamız lazım. :bhr:

Güzel diziydi, diziler en az 13 bölüm sürmeli ki hikayesi anlatılabilsin.

Twitter'dan resmi açıklama geldi dizi bu hafta yayınlanmayacak ve gün değişikliğine gidecek. Hayırlısı...

İyi yapmış Show Timur alıştı zarar ettirmeye kanalları. :A:A
sonun böyle olacak hadsiz:A
gallery-1502113785-dragon-fire-game-of-thrones.gif

neyse sinemi başrol oynattık işte kenan da sözünde durur da iki sinema filmimizde oynar inşallah:A @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60

Daha konusunu açtırcaktı sıvacı tayfa. :A
2. Bölümü sindire sindire izliyeyim bari.:T:
ne ara yayınlandı da yayından kalktı :A
Bütün yılanlar dans ediyor, son gülen iyi güler. :A
Eğer böyle bir şey yaparsa Show ağır hakaretleri hak ediyor demektir. Ortada taş gibi bir hikaye var 2 bölümde yayından kaldırmak nedir şaka mı bu. Yemişim reytingini adamlar bırak anlatacakları hikayeyi anlatsınlar bir şekilde. Tims gibi bir yapım şirketi sana emek harcayıp sağlam bir iş veriyor, öyle 2 bölümde falan kaldıramazsın. Bana da pek mantıklı gelmedi bu haber.
Sen izlerdin sanıyordum izlememişsin herhalde olmamış attığına göre. :A
Zannetmiyorum bu şekilde bitirileceğini. Günü değişir ve başka bir gün de denerler diye düşünüyorum.
Yok artık. Evet reytingleri kötüydü ama Show Tims gibi bir markayı kendine küstürmeyi göze alamaz bence.
Bu kadar da saygısızlık olmaz. Bu show tv nin de biryerleri kalktı.
Gün değişikliği yapacaktır, bu kadar kolay harcanması mümkün değil.
Haberlerimin asla yanlış çıkmadığı gerçeği var. Medyatava az önce duyurdu. ''Yüz Yüze Yayından Kaldırıldı'' diye. Geçmiş olsun. :):)

2. sayfaya yorum atan arkadaşlar @Halef @ozmoturk @xBUGRAx @turkuazz @vadikızı @Sherlock @xemrexxx

Haberlerimin asla yanlış çıkmadığı gerçeği var. Medyatava az önce duyurdu. ''Yüz Yüze Yayından Kaldırıldı'' diye. Geçmiş olsun. :):)

2. sayfaya yorum atan arkadaşlar @Halef @ozmoturk @xBUGRAx @turkuazz @vadikızı @Sherlock @xemrexxx

Show gerçekten ayıp etti. Bi diziye böyle dalga geçer gibi davranması hiç sağlıklı bi durum değil. Zaten diziyi izlerkende söylüyordum tam internet dizisi diye. Öyle olmalı. Umarım puhu yayınlar. Canım Star'ım:bhr: