'Yüz Yüze' Yayından Kaldırıldı! | FAV10 ÖZEL!

Show gerçekten ayıp etti. Bi diziye böyle dalga geçer gibi davranması hiç sağlıklı bi durum değil. Zaten diziyi izlerkende söylüyordum tam internet dizisi diye. Öyle olmalı. Umarım puhu yayınlar. Canım Star'ım:bhr:
Çekimleri bitti, dönüşü olmaz daha. :D

2 bölümle dizi kaldıran zihniyete ne denilebilir ki. Böyle bir hikaye 2 bölümde yayından kalktı demek. Şaka gibi ülkeyiz. Devam klişe lobisi leş diziler izlemeye devam. Hiç bir türlü kaliteyi hak etmiyor bu seyirci başka izahı yok bunun.

Tv de dizi izlememe kararımda ne kadar haklı olduğumu görmüş oluyorum. Bu Tv'de dizi falan izlenmez. İnternet dizileri artık iyice yaygınlaşmalı yoksa kalite günden güne daha da düşecek. 2.5 saatlik boğucu ve kopya işler gelmeye devam edecek. Pek umudum yok ama sektörün düzelmesi umuduyla, hayırlısı...

Daha birşey anlatamadan apar topar kaldırdılar. Keşke Klavye Delikanlıları'na verilen gün değiştirme şansı verilseydi.

Geçen sene Aşk Laftan Anlamaz'ı 2 değişimden sonra final yaptırdılar. Bunda 2 hafta dayanamadılar.

Daha birşey anlatamadan apar topar kaldırdılar. Keşke Klavye Delikanlıları'na verilen gün değiştirme şansı verilseydi.

Geçen sene Aşk Laftan Anlamaz'ı 2 değişimden sonra final yaptırdılar. Bunda 2 hafta dayanamadılar.
Salı günü nasıl giderdi diyeceğim de Salı daha zor gün :D

Ederi 13 bölüm gibiydi, ama 2 bölümde kaldırmak da ayıp. Yeni yapım şirketi de değil üstelik Tims :A
Pahalı bir yapımsa ki bence öyledir 2'li reytinglere düşmesi tehlikedir kaldı ki bence ben Bizim Hikaye izliyor olmama rağmen beğenmiştim bu diziyi. İlginç geldi bu çöküş :D

Show gerçekten ayıp etti. Bi diziye böyle dalga geçer gibi davranması hiç sağlıklı bi durum değil. Zaten diziyi izlerkende söylüyordum tam internet dizisi diye. Öyle olmalı. Umarım puhu yayınlar. Canım Star'ım:bhr:
Haberlerimin asla yanlış çıkmadığı gerçeği var. Medyatava az önce duyurdu. ''Yüz Yüze Yayından Kaldırıldı'' diye. Geçmiş olsun. :):)

2. sayfaya yorum atan arkadaşlar @Halef @ozmoturk @xBUGRAx @turkuazz @vadikızı @Sherlock @xemrexxx
anneler analarda sinem yüzünden bitmişti :F bu kadının 0-10 yaş gurubu yukarısında kitlesi yok böyle dizilere yazık etmesinler kenan torpilide olsa daha dizilerde görmeyiz inş şunu :A :A :A @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60

Nasıl ya? 2 bölümde diziyi yayından kaldıran hangi zihniyet bu! Kesinlikle izleyenlere hakarettir ve saygısızlıktır. Ben heyecanla 3. Bölümü bekliyordum. Show TV'ye yazıklar olsun.