Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı Anime Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MEnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MEnes

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,302
Reaksiyon puanı
19,158
Puanı
860
Konum
İstanbul
Screenshot 2024-08-23 at 16-38-06 The Lord of the Rings The War of the Rohirrim (2024).jpg


Yapımı uzun süredir devam eden, büyük bir merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi animasyon filminin ilk uzun tanıtımı yayınlandı!

Yönetmen koltuğunda efsanevi anime Ghost in The Shell animesinin yönetmeni olan Kenji Kamiyama'nın yer aldığı, Peter Jackson'un yapımcı kadrosunda yer aldığı, senaryosu J.R.R Tolkien'in eserlerine dayanarak Jeffrey Adiss, Will Matthews, Phoebe Gittins, Arty Papageorgiou ekibi tarafından kaleme alınan yapımın 13 Aralık 2024 tarihinde vizyonda olması bekleniyor.

Uzakdoğu anime çizimleriyle görselliğe dökülen Yüzüklerin Efendisi evreninin bu hikayesi Yüzük Savaşı'ndan yaklaşık 2.5 asır önce geçiyor. Filmin hikayesinin tamamı ise şöyle:

"A sudden attack by Wulf, a clever and ruthless Dunlending lord seeking vengeance for the death of his father, forces Helm Hammerhand, the King of Rohan, and his people to make a daring last stand in the ancient stronghold of the Hornburg."

"Babasının ölümünün intikamını arayan akıllı ve acımasız Dunlending Lordu Wulf tarafından ani bir saldırı yapılır. Bu saldırı Rohan Kralı Helm Hammerhand ve insanlarını antik kale Hornburg'da cesurca bir son direnişe zorlar.."

Filmin seslendirme ana kadrosunda ise Helm Hammerhand rolünde Brian Cox, Hera rolünde Gaia Wise ve Wulf rolünde Luke Pasqualino yer alıyor.