Biliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉
Gerçekleri görünce ne yapacak bakalım içindeki fenalık açığa çıkar.@Bully
Biliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉
2 tane iğne yapıldı ona rağmen isyankar rol yazdım.Yani ama çok değil, bir @sokak sanati şirretliği yok yani o sahnede.
tamam cnm özelden yazayıom @sokak sanati burda bilgi almasınKız abla sen bana süpergirl'ün özelliklerini özelden atar mısın? 2. sezonu ona göre tasarlıycam çünkü diziyi izlemiyorum.
O da doktor ya.
@Bully beni öldürür herhaldeBiliyorum ama yine de bu tarz olaylarda araya girilmesini sevmiyorum yoksa iyi niyetli olduğundan şüphem yok. 😉
Benim açından çok sürpriz olduHadi benle @sokak sanati ni anlarimda @turkuazz kibi kibar ve sakin birini nasil pisikopat yaparsinonda o potansiyel yok
Sürprizi kaçmasın evet çünkü forumda Supergirl izleyen de pek yok.tamam cnm özelden yazayıom @sokak sanati burda bilgi almasın
Ben seni biliyorum artikBi bulaşan olsa var ya 1 aylık hıncımı alacağım.
2 tane iğne yapıldı ona rağmen isyankar rol yazdım.@sokak sanati
@sokak sanati bak @turkuazz sana ve bana inceden pisikopat kisilersiniz diyorBenim açından çok sürpriz oldu
Şarkı söylettirmeyi düşünüyordum hemde doktor olacak aklıma direkt Ferhat Göçer geldi.Biliyorum ferhat göçer doktor daa nrden aklına geldi yaa
Ben zaten o kelepçeli leş halimle seni nasıl öldüreyim, @Bully seni öldürür mü acaba sonuçta aşık olduğun için yaptın bunları.@Bully beni öldürür herhaldeölumüm Atacanin elinden olacagina Bully nin elinden olsunAtacana kinlendim, Bully nin ölmedigini bilseydim belki kötü biri olmazdim
Yok bu bölümdeki @sokak sanati forumdaki gibi tepki verdi, sanırım tükenmişlik sendromuna girdi.2 tane iğne yapıldı ona rağmen isyankar rol yazdım.@sokak sanati
Oha 8. bölümü nerden biliyon.İşte biraz cookiesi pataklasaydim turkuaz sonradan yetişip iğneyi vursa reytingler coşardı.@dizi kolik
bu @sokak sanati ben gücümü kontrol edene kadar deney atında kalsın @turkuazz @cookies tuhaf birkaç birşeyler denesinler üstünde bedava deney ayollSürprizi kaçmasın evet çünkü forumda Supergirl izleyen de pek yok.
2. sezonu senle tasarlasak herhalde vahşetli ölüler olurdu dizinin adı.Yok bu bölümdeki @sokak sanati forumdaki gibi tepki verdi, sanırım tükenmişlik sendromuna girdi.Neyse kankee gelecek bölümde şirretlik çıkarsın birileri. Kan akıtılsın, diyaloglar canlı olsun. Kana kan, dişe diş tarzı.
Ay erkekler odun ve nedense @Bully de kendine odun diyor. Beni zor affeder. O bana aşık biri olsa belki affederde bence benim onu seviyor olmam onun icin bir sey ifade etmezŞarkı söylettirmeyi düşünüyordum hemde doktor olacak aklıma direkt Ferhat Göçer geldi.
Ben zaten o kelepçeli leş halimle seni nasıl öldüreyim, @Bully seni öldürür mü acaba sonuçta aşık olduğun için yaptın bunları.
Her karakterin kurgusu çok özel evet.
Ne gibi deneyler mesela.bu @sokak sanati ben gücümü kontrol edene kadar deney atında kalsın @turkuazz @cookies tuhaf birkaç birşeyler denesinler üstünde bedava deney ayoll
bu @sokak sanati ben gücümü kontrol edene kadar deney atında kalsın @turkuazz @cookies tuhaf birkaç birşeyler denesinler üstünde bedava deney ayoll
Her karakterin kurgusu çok özel evet.
Ne gibi deneyler mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?