Süpergüçlere gitmiş benm aklımDün gece ne demiştim ben.Saflığın tuttu gene.
Süpergüçlere gitmiş benm aklımDün gece ne demiştim ben.Saflığın tuttu gene.
Sende sırıtıyorsun şuanSüpergüçlere gitmiş benm aklım@destere de gelmiş iyi bir halt etmiş gibi pişmiş kelle gibi sırıtıyor
shane olan sensin ayoll ben merle ile niye takılıyorum senle hiç merhabalaşmadık bileSende sırıtıyorsun şuanİnsan sinirlenir
Senin peşinden ayrılmamam lazımken şu düştüğüm duruma bak.shane olan sensin ayoll ben merle ile niye takılıyorum senle hiç merhabalaşmadık bile
Denizin peşindne ayrılmıyorsunSenin peşinden ayrılmamam lazımken şu düştüğüm duruma bak.
Sana doktor rolü yazıyorım ne yapacan köylü Shane'yi.Senin peşinden ayrılmamam lazımken şu düştüğüm duruma bak.
5. Bölüm dizide dönüm noktası olacak.Denizin peşindne ayrılmıyorsunama senaryodada doktor kimliğini yansıtmıs @mrt-06 dedim keşke harunda fark etseydi dedi
Hhahha aa loriyi nasıl süpergirle çeviriyorsan shaneyide doktora çeviriyorsun resmen @Harunnn60Sana doktor rolü yazıyorım ne yapacan köylü Shane'yi.
5. Bölüm dizide dönüm noktası olacak.
Morgan'ı da gaye çevirdim mesela.Hhahha aa loriyi nasıl süpergirle çeviriyorsan shaneyide doktora çeviriyorsun resmen @Harunnn60
Aslında Dale idi ama büyüyle Morgan'a çevirdim.
Yalnız benim doktor olmam ilerde senin işine yarayabilir superkız.Hhahha aa loriyi nasıl süpergirle çeviriyorsan shaneyide doktora çeviriyorsun resmen @Harunnn60
Yalnız benim doktor olmam ilerde senin işine yarayabilir superkız.
Hhaha ohaa atacan onuda planlamıs olamaz herhaldeAslında Dale idi ama büyüyle Morgan'a çevirdim.
Bizde her şey planlı kraliçem.Hhaha ohaa atacan onuda planlamıs olamaz herhalde
Bizde her şey planlı kraliçem.Hhaha ohaa atacan onuda planlamıs olamaz herhalde
şu forum dünden beridir ara ara gidiyor keyif bırakmadı ayoll çivimi çakıcaksınız napıcaksınız bir sabitleyin forumu ayoll eski anten televizyonlr gibi sık sık yayın gidiyorBizde her şey planlı kraliçem.
Bir defa bastım 10 tane gitmiş.şu forum dünden beridir ara ara gidiyor keyif bırakmadı ayoll çivimi çakıcaksınız napıcaksınız bir sabitleyin forumu ayoll eski anten televizyonlr gibi sık sık yayın gidiyor
hahhaha ayy o değil cnm uzun detaylı bir yazı yazıyorum dün gece basıma geldi 1-2 defa tam gödnerecem error veriyor sayfa mesaj uçuyor ayoll vlla çok sinir bozucu birşeyBir defa bastım 10 tane gitmiş.Nazarlara geliyoruz foruma bir tane nazarlık asmak lazım.
Beter olsun @DarkLeqenD benim aşkımdan yanıp kül olsun.Teşekkürler elticim.Bölümü okumadan önce yaptığın tahminin tuttu, dilerim ölmeden Çiğdem ile yolcuğua çıkabilirsin.
Teşekkürler.Şimdi neden öldürmedim, ilk 4 bölümde bu kadar ölüm fazla olur diye düşündüm zaten bir bölümde fazlasıyla ölüm olacak. Şimdi biz @DarkLeqenD'in yaşayacağı psikolojik bunalımı göreceğiz.
Teşekkürler gardaşım.
Fikrim yok.hahhaha ayy o değil cnm uzun detaylı bir yazı yazıyorum dün gece basıma geldi 1-2 defa tam gödnerecem error veriyor sayfa mesaj uçuyor ayoll vlla çok sinir bozucu birşey
Ne kadar kindarmışsın gıı.Beter olsun @DarkLeqenD benim aşkımdan yanıp kül olsun.
Ay bir öpüşme sahnem falan olsaydı ben bunu o bahane ile isirsaydim falan ya.Fikrim yok.
Ne kadar kindarmışsın gıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?