Süpergüçlere gitmiş benm aklımDün gece ne demiştim ben.Saflığın tuttu gene.
![]()
Süpergüçlere gitmiş benm aklımDün gece ne demiştim ben.Saflığın tuttu gene.
![]()
Sende sırıtıyorsun şuanSüpergüçlere gitmiş benm aklım@destere de gelmiş iyi bir halt etmiş gibi pişmiş kelle gibi sırıtıyor
![]()
![]()
![]()
shane olan sensin ayoll ben merle ile niye takılıyorum senle hiç merhabalaşmadık bileSende sırıtıyorsun şuanİnsan sinirlenir
![]()
Senin peşinden ayrılmamam lazımken şu düştüğüm duruma bak.shane olan sensin ayoll ben merle ile niye takılıyorum senle hiç merhabalaşmadık bile
![]()
![]()
![]()
Denizin peşindne ayrılmıyorsunSenin peşinden ayrılmamam lazımken şu düştüğüm duruma bak.![]()
Sana doktor rolü yazıyorım ne yapacan köylü Shane'yi.Senin peşinden ayrılmamam lazımken şu düştüğüm duruma bak.![]()
5. Bölüm dizide dönüm noktası olacak.Denizin peşindne ayrılmıyorsunama senaryodada doktor kimliğini yansıtmıs @mrt-06 dedim keşke harunda fark etseydi dedi
![]()
Hhahha aa loriyi nasıl süpergirle çeviriyorsan shaneyide doktora çeviriyorsun resmen @Harunnn60Sana doktor rolü yazıyorım ne yapacan köylü Shane'yi.
5. Bölüm dizide dönüm noktası olacak.![]()
Morgan'ı da gaye çevirdim mesela.Hhahha aa loriyi nasıl süpergirle çeviriyorsan shaneyide doktora çeviriyorsun resmen @Harunnn60![]()
Aslında Dale idi ama büyüyle Morgan'a çevirdim.
Yalnız benim doktor olmam ilerde senin işine yarayabilir superkız.Hhahha aa loriyi nasıl süpergirle çeviriyorsan shaneyide doktora çeviriyorsun resmen @Harunnn60![]()
Yalnız benim doktor olmam ilerde senin işine yarayabilir superkız.![]()
Hhaha ohaa atacan onuda planlamıs olamaz herhaldeAslında Dale idi ama büyüyle Morgan'a çevirdim.![]()
Bizde her şey planlı kraliçem.Hhaha ohaa atacan onuda planlamıs olamaz herhalde![]()
![]()
![]()
Bizde her şey planlı kraliçem.Hhaha ohaa atacan onuda planlamıs olamaz herhalde![]()
![]()
![]()
şu forum dünden beridir ara ara gidiyor keyif bırakmadı ayoll çivimi çakıcaksınız napıcaksınız bir sabitleyin forumu ayoll eski anten televizyonlr gibi sık sık yayın gidiyorBizde her şey planlı kraliçem.![]()
Bir defa bastım 10 tane gitmiş.şu forum dünden beridir ara ara gidiyor keyif bırakmadı ayoll çivimi çakıcaksınız napıcaksınız bir sabitleyin forumu ayoll eski anten televizyonlr gibi sık sık yayın gidiyor![]()
![]()
![]()
hahhaha ayy o değil cnm uzun detaylı bir yazı yazıyorum dün gece basıma geldi 1-2 defa tam gödnerecem error veriyor sayfa mesaj uçuyor ayoll vlla çok sinir bozucu birşeyBir defa bastım 10 tane gitmiş.Nazarlara geliyoruz foruma bir tane nazarlık asmak lazım.
![]()
Beter olsun @DarkLeqenD benim aşkımdan yanıp kül olsun.Teşekkürler elticim.Bölümü okumadan önce yaptığın tahminin tuttu, dilerim ölmeden Çiğdem ile yolcuğua çıkabilirsin.
Teşekkürler.Şimdi neden öldürmedim, ilk 4 bölümde bu kadar ölüm fazla olur diye düşündüm zaten bir bölümde fazlasıyla ölüm olacak. Şimdi biz @DarkLeqenD'in yaşayacağı psikolojik bunalımı göreceğiz.
Teşekkürler gardaşım.![]()
Fikrim yok.hahhaha ayy o değil cnm uzun detaylı bir yazı yazıyorum dün gece basıma geldi 1-2 defa tam gödnerecem error veriyor sayfa mesaj uçuyor ayoll vlla çok sinir bozucu birşey![]()
Ne kadar kindarmışsın gıı.Beter olsun @DarkLeqenD benim aşkımdan yanıp kül olsun.![]()
Ay bir öpüşme sahnem falan olsaydı ben bunu o bahane ile isirsaydim falan ya.Fikrim yok.
Ne kadar kindarmışsın gıı.![]()