TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Sende bana karşı ne dolmuşsun Çiğdem.
O kadar Trabzonda yaşadım 3 yıl mıhlama hiç yememişim 2-3 ay once anneme soyledim yapti
hhahah aa dizinin kötü adamısın diye senle uğraşıyoruz ayoll hem ne yapalımkı kolumu zuatıp al afiyet olsunmu diyeyim

@cookies aa karadenizde yeseydin inek peyniri ile süper oluyor ama olsun

15 bölüm artık ne olursun bilmem ama senin ileriki bölümlerde kaldığın bir yer var bir kişiyle, o bölümleri şahsen çok beğendim.

İlk pataklayacağın kişi malum zaten.
hadi cnm sanada hayırlı sahurlar ben artık kaçıyorum emeğine sağlık tekrardan

hhahah aa dizinin kötü adamısın diye senle uğraşıyoruz ayoll hem ne yapalımkı kolumu zuatıp al afiyet olsunmu diyeyim

@cookies aa karadenizde yeseydin inek peyniri ile süper oluyor ama olsun
Artık karadeniz köyleri de bozdu be Çiko

Annem söyledi bi kadın tereyağı yaparken içine bimden aldığı margarini koyuyormuş ve yakalanmış

15 bölüm artık ne olursun bilmem ama senin ileriki bölümlerde kaldığın bir yer var bir kişiyle, o bölümleri şahsen çok beğendim.

İlk pataklayacağın kişi malum zaten.

Zuhal topal taktikleri bunlar. Az sonra diye ilerliyor oda sende onun gibi heyecan katmaya çalışıyorsun

3 parmakta yeterbana bugün. Cızbız yaparım

Teşekkürler.

Zuhal topal taktikleri bunlar. Az sonra diye ilerliyor oda sende onun gibi heyecan katmaya çalışıyorsun

Yok cidden yazdım 15 bölüm.

Güzel bölümdü.Komedi yoktu ama.Yalnız @destere yi fena gömüyorsun
Gömmeden kastın.

Son düzenleme:
gidişat harika @mrt-06 senaryo mükemmel ilerliyor bu bölümde benle @sokak sanati fantazinin dibine vurmuşuz

@Çiğdem- çok saf hala diyor acaba nasıl kurtulurum destereden oysa gelecek bölümlerdeki yorumdada gördüğümüz gibi yani benden kurtulamamış kendisinde bir takım farklılıklar görüyor

lady gaga @harunnn60 anlamış durumu
ama bizim hogathanın yinede bir umudu var kurtulmak için?
yani aşkımız değişik bir maceraya yelken açıyor hogathayla

sokak sanati ile @vadikızı arasındaki macerada çok sürükleyici bayağı sürüklüyor kızı yani sadece macera değil sürüklenen

maceramız ne güzel ilerliyor
görümceğimin klavyesine sağlık herşey istediğim gibi gidiyor

kaza olmadan atlatmasın bu fırsatı iyi kullanmam şart

ufukta bir bebek gözüküyor gibi
güçlerine kavuşsanda beybinin fadırına kıyamazsın hogatha

@Çiğdem- birtakım farklılıklar hissediyormuş. Üstüne Lori rolünü oynayınca aklıma kötü şeyleri geliyor? Yoksa
(( @mrt-06
dur belli etme hogatha hala kazasız belasız kurtulacağını sanıyor

seninde fantaziler pek akla hayale gelmeyecek şeyler
la ben daha insaflıyım kızı arabaya bağlayıp sürüklemekte neyin nesi

Son düzenleme:
Ay ben de birilerini öldürücem kaos falan yapıcam sanmıştım. Neyse.

Bölümün yıldızı @sokak sanati ve @destere olmuş.Desterenin özellikle Scarlett le konuşmasına bayıldım.

@Çiğdem- Kesin hamile kalacak. @mrt-06 çocuğu da @xemrexxx olsun bence.

Bölüm güzeldi ama geçen bölüm daha güzeldi.

Cadıkızından nasıl nefret ediyorsam zombileri de peşinden koşturuyorum.
Gelecek bölüm baya güleceğiz ama replikler tam benlik. Bu kadar saf olmak zorunda mısın benim klişe repliğim.

Bende sevgilin @DarkLeqenD 'den gider ayak seni öpmesini beklerdim.
Seni uyuyor sakın tam öperKen onu ısırmanı.

Çok güldüm bu bölüm, gelecek bölüm daha güzel olacak gibi.
Gerçeğe en yakın karakter yine bizim dansçı. 🙄

Benim başım bağlı öyle herkesi öpmem ben.

Teşekkürler elticim.
Bölümü okumadan önce yaptığın tahminin tuttu, dilerim ölmeden Çiğdem ile yolcuğua çıkabilirsin.

Teşekkürler.
Şimdi neden öldürmedim, ilk 4 bölümde bu kadar ölüm fazla olur diye düşündüm zaten bir bölümde fazlasıyla ölüm olacak. Şimdi biz @DarkLeqenD'in yaşayacağı psikolojik bunalımı göreceğiz.

Çok güldüm bu bölüm, gelecek bölüm daha güzel olacak gibi.
Gerçeğe en yakın karakter yine bizim dansçı. 🙄
Teşekkürler gardaşım.

ohaaa ben bebek olayını hiç düşünmemiştim gerçekten farklılık hissedicem 5.bölümde derken süpergüçleirme kavusmaya gitmişti aklım olay başkaymıs ayoll 😱😱😱

ayy resmen senarist görümcesine torpil geçiyor
@Bully @Harunnn60 @cookies