TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Guzel ve surukleyici bir bölum olmus @mrt-06 benim en cok begendigim karakter @sokak sanati , dizinin yildizi konumunda ve en cok onun macerasini merak ederek okuyorum :) onun sonunu cok merak ediyorum :D
Teşekkür ederim, fragmanı gördün mü orada sana sürprizim vardı. :A

:F İçki bulmak da zor olur şimdi ortamda. :A

Hakikatten Andrea boşta kaldı (dizi kolik) onu bir şekilde gruptan koparırsak gerisi gelir. :A

Yumucuğun kurtarır ablam. :A

O senaryoyu destere'ye yazdık artık. :A

Sen bölüme baktın mı? :A
bu @sokak sanati nin ölüm sahnesinde istek verme hakkımız varMI benim isteğim şekildede gebert bunu ayoll hatta anket açalım nasıl gebertelim diye :A

:F İçki bulmak da zor olur şimdi ortamda. :A

Hakikatten Andrea boşta kaldı (dizi kolik) onu bir şekilde gruptan koparırsak gerisi gelir. :A

Yumucuğun kurtarır ablam. :A

O senaryoyu destere'ye yazdık artık. :A

Sen bölüme baktın mı? :A

:Z:ZYumucuğum kurtarırmııı bu bir ipucumuuu

Teşekkür ederim, fragmanı gördün mü orada sana sürprizim vardı. :A
bende tam o tabloya gelince telefonum calmisti sonra unuttum :A demek @Bully nin karsilasacagi kisi benim :D Ben o herkesin söz ettigi diziyi bilmedigim icin Bully ve digerleriyle tanisikligim nerden durumlari bilmiyorum :D
iyyy psikopatligim ilk sahneden belli, kimleri ne sekile sokmusum tüh Dosi ye :ppp:

bu @sokak sanati nin ölüm sahnesinde istek verme hakkımız varMI benim isteğim şekildede gebert bunu ayoll hatta anket açalım nasıl gebertelim diye :A
Anket fikri iyiymiş. Ölüm şeklin için bir anket açarız bence de. :F @sokak sanati

:Z:ZYumucuğum kurtarırmııı bu bir ipucumuuu
Yumucuğun bir kendini kurtarsın da bakalım belki kurtarır. :A

bende tam o tabloya gelince telefonum calmisti sonra unuttum :A demek @Bully nin karsilasacagi kisi benim :D Ben o herkesin söz ettigi diziyi bilmedigim icin Bully ve digerleriyle tanisikligim nerden durumlari bilmiyorum :D
iyyy psikopatligim ilk sahneden belli, kimleri ne sekile sokmusum tüh Dosi ye :ppp:
Dizideki olaylarla yazdığım dizinin çok alakasız yok aslında normalde senin karakterin 3. sezonda geliyordu mesela. Senaryoyu ben yazıyorum. :D Evet güzel şeyler tasarladım senin için. :A

Guzel ve surukleyici bir bölum olmus @mrt-06 benim en cok begendigim karakter @sokak sanati , dizinin yildizi konumunda ve en cok onun macerasini merak ederek okuyorum :) onun sonunu cok merak ediyorum :D
Yiyecek içekeleri çalan hırsız adam çok yaşamaz. Zaten ileriki bölümlerde kafaya tek yumrukla HeadShot atınca @sokak sanati nin tek yiyerek öldüğünü görünce sen de anlarsın. Tabi bunlar için önce alkol bulmam gerek. Yani sokak sanati ordaki en önemsiz karakter. En önemli karakter ordaki pompy. Zombi mi öldürecek yoksa bütün zombileri patlatacak mı merak konusu :F :F

Anket fikri iyiymiş. Ölüm şeklin için bir anket açarız bence de. :F @sokak sanati

Dizideki olaylarla yazdığım dizinin çok alakasız yok aslında normalde senin karakterin 3. sezonda geliyordu mesela. Senaryoyu ben yazıyorum. :D Evet güzel şeyler tasarladım senin için. :A

:Z @Bully kurtarır inşallahh

dediğimi unutma bende sinema filmi çekecem ona göre :A
Haxballa gidecem şimdi bekleniyoruZ

soyle bi sey var okuyali baya oluyor ben bunu :F Eger destereyle ergenuslarin ilgisini cekmek isteniyorsa bunla da cekilebilir :A
Sen niye yoksun dizide. Senin gibi melek birisi neden yok dizide. Hemen diziye katılma talebinde bulun. Bence senden güzel, görkemli bir zombi olur haksız mıyım @mrt-06

Sizi caniler. Kafama sıkar giderim. Hiç boşa heves etmeyin.:A

Sizi caniler. Kafama sıkar giderim. Hiç boşa heves etmeyin.:A
Böyle bir karakterin ölümü de güzel işlenmeli, kafaya sıkıp gitmek hafif kalmaz mı? :A

hahah aa sana ödül gibi olur ayoll sen dua etde @mrt-06 ramazan bitmeden bitirsin ilk sezonu ramazandan sonraya kalırsa kazığa otursun talebleri gelebilir :F :F :F
15 bölüm ne zaman biter diye hesaplamadım açıkcası ama yabancı diziler gibi 2 haftalık aramız olur. :A

Sen niye yoksun dizide. Senin gibi melek birisi neden yok dizide. Hemen diziye katılma talebinde bulun. Bence senden güzel, görkemli bir zombi olur haksız mıyım @mrt-06
Aslında var ileriki bölümlerde doktor olarak ama. :F @cookies

Böyle bir karakterin ölümü de güzel işlenmeli, kafaya sıkıp gitmek hafif kalmaz mı? :A

15 bölüm ne zaman biter diye hesaplamadım açıkcası ama yabancı diziler gibi 2 haftalık aramız olur. :A

hadi ben sahur hazırlıklarına gidiyorum mıhrama çekmiş babamın canı bu sahur ziyafet var şöyle bizim köydeki inek peyniri ile şu kıvamda ayarlarım inş :A :A :A @sokak sanati
maxresdefault.jpg

hahah aa sana ödül gibi olur ayoll sen dua etde @mrt-06 ramazan bitmeden bitirsin ilk sezonu ramazandan sonraya kalırsa kazığa otursun talebleri gelebilir :F :F :F

Çokta ortalık şeyi olmadan @Çiğdem- süper güçleri ile zombiye dönüştürmeden uzaya yollasın beni.:A