TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Bende mi dizi yazsam. Bende Taht oyunlarını yazayım. Mrt-06'nın tüm yılan planlarını dökerim dizi aracılığı ile.
aa yap bence böyle yabancı dizi uayrlamaları lazım fantastik diziler ben kadın eli değince ile 4 yıl öcne temeli atmıştım @mrt-06 yeni yeni bir fantastik çıakrdı o yıldan sonra sende yaz bende yazarım devam edelim ayoll türk dizilerinden daha ilgi gördüğü kesin

Dizi biraz tekrara düşmeye başladı gibi 4.bölümde @mrt-06 sanki
her bölüm zombiler saldırır ve birileri kaçar ya da yaralanır ee nereye kadar sürecek acaba

Bölüm güzel olmuş ama bana fazla sündüremezsin gibi geldi bakalım nasıl bağlayacaksın

Kolumu da kestin insan bi anestezi yapar
Vadikızıma da işkence yapmaya başladı. Bu sokak tabelası artık layığını bulmalı

Ablam sende yazsana bir tane fantastik dizi, kendin bir tane fantastik karakter kurgula yıllardır fantastik dizi izliyorsun.

TWD'yi izleseydin zombi dizisinin matematiğini anlardın, bu tarz dizilerde zaten zombiden kaçma sık sık yaralanma olayları oluyor. Teşekkürler.

15 bölüm yazdım bile.

Yaa kurtarın beni sokak terliğin elinden yaa

Ablam sende yazsana bir tane fantastik dizi, kendin bir tane fantastik karakter kurgula yıllardır fantastik dizi izliyorsun.
aslında uzun zamandır aklımda dizi uyarlaması değilde tamamen kendi kurgumdan yazabilirim şöyle vampirler kurt adamlar ortaya karışık dökerim
@sokak sanati

AMA @destere siz tadı olmaz ayoll bir gitsin gelsinde ekimden sonra bakarız

Ben de onu diyorum işte bir tane evren yaratırsın harika olur.

bölümler çok arka arkaya geliyor daha brinin yorumunu dedikodusunu bitirmeden @mrt-06 görümceğim diğer bölümü başlarmış buna anca iki gün sonra sıra gelir