TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Yeni bölüm pazartesi sanırım cnm o güne kadar biraz güç öğreneyim @sokak sanati nin karşısına çıkarım :F
Ablam senin gittiğin yer farklı spoi gibi olacak ama Vali ile karşılaşacak ilk üyesin. :A

Ver beni Sokak Bey'in yanına reyting rekorlarını alt üst etmezsen şerefsizim. :A Bu kadar net konuşuyorum. :A
Seni başka birinin yanına verecem. :A

Bende mi dizi yazsam. Bende Taht oyunlarını yazayım. Mrt-06'nın tüm yılan planlarını dökerim dizi aracılığı ile.:A
aa yap bence böyle yabancı dizi uayrlamaları lazım fantastik diziler ben kadın eli değince ile 4 yıl öcne temeli atmıştım @mrt-06 yeni yeni bir fantastik çıakrdı o yıldan sonra sende yaz bende yazarım devam edelim ayoll türk dizilerinden daha ilgi gördüğü kesin :F

Dizi biraz tekrara düşmeye başladı gibi 4.bölümde @mrt-06 sanki :A her bölüm zombiler saldırır ve birileri kaçar ya da yaralanır ee nereye kadar sürecek acaba :D

Bölüm güzel olmuş ama bana fazla sündüremezsin gibi geldi bakalım nasıl bağlayacaksın :F

Kolumu da kestin insan bi anestezi yapar :A Vadikızıma da işkence yapmaya başladı. Bu sokak tabelası artık layığını bulmalı :A

aa yap bence böyle yabancı dizi uayrlamaları lazım fantastik diziler ben kadın eli değince ile 4 yıl öcne temeli atmıştım @mrt-06 yeni yeni bir fantastik çıakrdı o yıldan sonra sende yaz bende yazarım devam edelim ayoll türk dizilerinden daha ilgi gördüğü kesin :F
Ablam sende yazsana bir tane fantastik dizi, kendin bir tane fantastik karakter kurgula yıllardır fantastik dizi izliyorsun. :F

Dizi biraz tekrara düşmeye başladı gibi 4.bölümde @mrt-06 sanki :A her bölüm zombiler saldırır ve birileri kaçar ya da yaralanır ee nereye kadar sürecek acaba :D

Bölüm güzel olmuş ama bana fazla sündüremezsin gibi geldi bakalım nasıl bağlayacaksın :F

Kolumu da kestin insan bi anestezi yapar :A Vadikızıma da işkence yapmaya başladı. Bu sokak tabelası artık layığını bulmalı :A
TWD'yi izleseydin zombi dizisinin matematiğini anlardın, bu tarz dizilerde zaten zombiden kaçma sık sık yaralanma olayları oluyor. Teşekkürler. :D

15 bölüm yazdım bile. :A

Yaa kurtarın beni sokak terliğin elinden yaa :T

Ablam sende yazsana bir tane fantastik dizi, kendin bir tane fantastik karakter kurgula yıllardır fantastik dizi izliyorsun. :F
aslında uzun zamandır aklımda dizi uyarlaması değilde tamamen kendi kurgumdan yazabilirim şöyle vampirler kurt adamlar ortaya karışık dökerim :A @sokak sanati

AMA @destere siz tadı olmaz ayoll bir gitsin gelsinde ekimden sonra bakarız :F

aslında uzun zamandır aklımda dizi uyarlaması değilde tamamen kendi kurgumdan yazabilirim şöyle vampirler kurt adamlar ortaya karışık dökerim :A @sokak sanati

Ben de onu diyorum işte bir tane evren yaratırsın harika olur. :F

bölümler çok arka arkaya geliyor daha brinin yorumunu dedikodusunu bitirmeden @mrt-06 görümceğim diğer bölümü başlarmış buna anca iki gün sonra sıra gelir :)