TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Evet ablacım keşke bunu @Harunnn60 da fark etseydi.

Ne yapıcan Deniz'i artık sen Umut'la kaçtın kim bilir nereye götürecek nasıl dönecen daha yolun çok.

Kuru iftira. .ss

Teşekkürler.

Yaaa uff daha neee daha yolum çokmuu ya yeter kurtulmak istiyorum bu sokak terliğinden bee

Elini aldım Denizden sağ kolu olan seni de def ettim. Deniz sudan çıkmış balığa döner artık.

beter ol emii piss sokak terliği ne olacakk

Sokak sanati ile vadikızı arasındaki diyaloğa koptum
ayrıca destere ile Çiğdem arasındaki diyaloglar çok komikti scarlett ile sohbet oldukça iyiydi
bakalım erzak sorunu nasıl hal olucak,ayrıca vadikızı kurtulabilecek mi?
Çok hareketli bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06

zombilere yem olacak ben anlaşıldı mehmetcimm

Aynen sende grubu terk ettin. Ben gibi zeki bi karaktersin belli. O safozları ne belalar bekliyor kim bilir.
Aynen hamile kalacaksın hee.s.s
@mrt-06 ne düşünüyor bilmiyorumkı oyuncak olduk elinde sen ona çılgın profosor demiştin hatırlıyormusun onun deneyleri gibi olduk

@mrt-06 ne düşünüyor bilmiyorumkı oyuncak olduk elinde sen ona çılgın profosor demiştin hatırlıyormusun onun deneyleri gibi olduk

Aynen yine nokta atışı bi tespit yapmışım aylar evvel.

Yaaa uff daha neee daha yolum çokmuu ya yeter kurtulmak istiyorum bu sokak terliğinden bee

beter ol emii piss sokak terliği ne olacakk

Umarim 5. Bölüm seni sağ bırakırım. Yaprak Dökümü iyi ver sana merhamet ederim.

senden korkuma @destere ye sığındım oda kötü emelelrine alet etti bende şimdi artık özgür kız gibi tek basıma takılıcam
Daha güzel bence tek takılmak.

Bana bir yardımcı bul. Grubun içinden bana destek vermiş bi kişi çıksın.
@DarkLeqenD olabilir.
Gruptan kaçarken yanına birini verecektim aslında ama gruptaki herkesten nefret ediyorsun, yanına alman da mantıksız olurdu ama @vadikızı'na işkence etmek için aldın işte o bir süre yardımcı niyetinde olacak.

Teşekkürler.

Aslında meggie güzel kız sonradan hoşlanır olurdu kızı canlandıran @vadikızı olmasa.
Sakın öyle pis bi şey düşünme.

Yeni bölüm pazartesi sanırım cnm o güne kadar biraz güç öğreneyim @sokak sanati nin karşısına çıkarım

Ver beni Sokak Bey'in yanına reyting rekorlarını alt üst etmezsen şerefsizim.
Bu kadar net konuşuyorum.

İsyannn ediyorummm kurtar beni bu @sokak sanati denen heriftennn

Aşk sahnesi mi istiyorsun, kötü bir karaktere kötü birini yazmak lazım @vadikızı masum bir tip uyumlu olmazsınız zaten.

Ah abla bir bilsen neler yazdım.

Iyyy beni bu sokak terliğie sevgili yapayımm demeee bebek yüzlü olabilir ama istemem onuu