TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Evet ablacım keşke bunu @Harunnn60 da fark etseydi. :F

Ne yapıcan Deniz'i artık sen Umut'la kaçtın kim bilir nereye götürecek nasıl dönecen daha yolun çok. :F

Kuru iftira. .ss

Teşekkürler. :D
Sen gruptan niye ayrıldın tabi bensiz grubun tadı çıkmaz.:A
senden korkuma @destere ye sığındım oda kötü emelelrine alet etti bende şimdi artık özgür kız gibi tek basıma takılıcam :Z:Z:Z

Evet ablacım keşke bunu @Harunnn60 da fark etseydi. :F

Ne yapıcan Deniz'i artık sen Umut'la kaçtın kim bilir nereye götürecek nasıl dönecen daha yolun çok. :F

Kuru iftira. .ss

Teşekkürler. :D

:(Yaaa uff daha neee daha yolum çokmuu ya yeter kurtulmak istiyorum bu sokak terliğinden bee:F

Elini aldım Denizden sağ kolu olan seni de def ettim. Deniz sudan çıkmış balığa döner artık.:A

:ppp:beter ol emii piss sokak terliği ne olacakk

Sokak sanati ile vadikızı arasındaki diyaloğa koptum:D ayrıca destere ile Çiğdem arasındaki diyaloglar çok komikti scarlett ile sohbet oldukça iyiydi:D bakalım erzak sorunu nasıl hal olucak,ayrıca vadikızı kurtulabilecek mi?
Çok hareketli bir bölüm olmuş emeğine sağlık @mrt-06:)

Sokak sanati ile vadikızı arasındaki diyaloğa koptum:D ayrıca destere ile Çiğdem arasındaki diyaloglar çok komikti scarlett ile sohbet oldukça iyiydi:D bakalım erzak sorunu nasıl hal olucak,ayrıca vadikızı kurtulabilecek mi?

:Fzombilere yem olacak ben anlaşıldı mehmetcimm

@mrt-06 ne düşünüyor bilmiyorumkı oyuncak olduk elinde sen ona çılgın profosor demiştin hatırlıyormusun onun deneyleri gibi olduk :F :F :F

Aynen yine nokta atışı bi tespit yapmışım aylar evvel.:F

:(Yaaa uff daha neee daha yolum çokmuu ya yeter kurtulmak istiyorum bu sokak terliğinden bee:F

:ppp:beter ol emii piss sokak terliği ne olacakk

Umarim 5. Bölüm seni sağ bırakırım. Yaprak Dökümü iyi ver sana merhamet ederim.:A

senden korkuma @destere ye sığındım oda kötü emelelrine alet etti bende şimdi artık özgür kız gibi tek basıma takılıcam :Z:Z:Z
Daha güzel bence tek takılmak. :F

Bana bir yardımcı bul. Grubun içinden bana destek vermiş bi kişi çıksın.:A @DarkLeqenD olabilir.:A
Gruptan kaçarken yanına birini verecektim aslında ama gruptaki herkesten nefret ediyorsun, yanına alman da mantıksız olurdu ama @vadikızı'na işkence etmek için aldın işte o bir süre yardımcı niyetinde olacak. :A

Teşekkürler. :bhr:

Gruptan kaçarken yanına birini verecektim aslında ama gruptaki herkesten nefret ediyorsun, yanına alman da mantıksız olurdu ama @vadikızı'na işkence etmek için aldın işte o bir süre yardımcı niyetinde olacak. :A

Aslında meggie güzel kız sonradan hoşlanır olurdu kızı canlandıran @vadikızı olmasa.:A Sakın öyle pis bi şey düşünme.:A

Yeni bölüm pazartesi sanırım cnm o güne kadar biraz güç öğreneyim @sokak sanati nin karşısına çıkarım :F

Ver beni Sokak Bey'in yanına reyting rekorlarını alt üst etmezsen şerefsizim. :A Bu kadar net konuşuyorum. :A

İsyannn ediyorummm kurtar beni bu @sokak sanati denen heriftennn :F:F

Aşk sahnesi mi istiyorsun, kötü bir karaktere kötü birini yazmak lazım @vadikızı masum bir tip uyumlu olmazsınız zaten. :A

Ah abla bir bilsen neler yazdım. :F

Iyyy beni bu sokak terliğie sevgili yapayımm demeee bebek yüzlü olabilir ama istemem onuu :F:F