Pompy size kinlenmiş abovv kes diyor. 😱 @sokak sanati @Harunnn60Şu boykotçuların hepsine insan etinden şushi yapan birisi gelsin özellikle sokak sanati ve Harunnn60 ı @mrt-06
Pompy size kinlenmiş abovv kes diyor. 😱 @sokak sanati @Harunnn60Şu boykotçuların hepsine insan etinden şushi yapan birisi gelsin özellikle sokak sanati ve Harunnn60 ı @mrt-06
Zaten dizimedya banlı
Türkçe çevirilerini yaptığım günleri çabuk unuttu yada banlıyken onun dizilerini yayınladığım günleri
Telefondan yazıyorum sinirden oyunu formatladım sadece noktalama işareti kullanmalı sevmiyorum lise devriyesi 9.sınıftayken fikrimdi ve şu anda trt1 de 13 bölümlük dizi yapabiliyormuşum televizyonda olsa @sokak sanatiHala boykot mu diyor bu. Kardeşim güzel yazamıyorsun ne sıkıntılı bi insan bu yaa.
Dün kaçtın yine elimdenTürkçe çevirilerini yaptığım günleri çabuk unuttu yada banlıyken onun dizilerini yayınladığım günleri
@pompy
@pompy çok dertli bu aralar çokta haksız sayılmaz ayoll ama herşeye rağmen süpernatural gibi çocuğun belirli bir reytingi var ayakta kalıyor
olsun artık ölsemde gam yemem @Çiğdem- le birlikte o iş oldu yaTeşekkürler elticim.Bölümü okumadan önce yaptığın tahminin tuttu, dilerim ölmeden Çiğdem ile yolcuğua çıkabilirsin.
Teşekkürler.Şimdi neden öldürmedim, ilk 4 bölümde bu kadar ölüm fazla olur diye düşündüm zaten bir bölümde fazlasıyla ölüm olacak. Şimdi biz @DarkLeqenD'in yaşayacağı psikolojik bunalımı göreceğiz.
Teşekkürler gardaşım.
Çocuklarınıza ad düşünmeye başlayın bence.@Çiğdem-
bu @destere yi pataklama sahnem olcuakmı güçlerim kavusuncaolsun artık ölsemde gam yemem @Çiğdem- le birlikte o iş oldu yayeterli benim için bir halvete ulaşmadan gitseydim hapı yutmuştum şimdi gelsin zombiler vız gelir tırıs gider hiç umrumda değil
erkek olursa zombilere atarızÇocuklarınıza ad düşünmeye başlayın bence.@Çiğdem-
öyle bir sahne hiç gelmiyorbu @destere yi pataklama sahnem olcuakmı güçlerim kavusunca
Özel olarak özelden gönder uyarlıyım.bu @destere yi pataklama sahnem olcuakmı güçlerim kavusunca
Aaaa erkek evlat neden istemiyorsun.erkek olursa zombilere atarızkız olursa muhteşem bir isim seçerim şöyle prenseslere layık
öyle bir sahne hiç gelmiyorartık bir aile olduk aile içinde huzursuzluk olmamalı yakında beybiler olacak onlara mutlu bir gelecek yaratmalıyız
kendimden biliyorum saplar kötüdürÖzel olarak özelden gönder uyarlıyım.
Aaaa erkek evlat neden istemiyorsun.
Belki senin kaderini yaşamaz öyle deme.kendimden biliyorum saplar kötüdür
entrikacı bir kız yarat mesela dizide desterenin oğluna iki kız aşık olsun desterenin oğluda kireşte ermeni bir kıza aşık olsunBelki senin kaderini yaşamaz öyle deme.
pompy bu ortamda ne kreşi.entrikacı bir kız yarat mesela dizide desterenin oğluna iki kız aşık olsun desterenin oğluda kireşte ermeni bir kıza aşık olsunbence böyle iyi olur bunu ben koymak isterdimde sen kızarsın diye vazgeçtim
işte benim yaşadığım bir olay senaryoma koymak için senden izin istiyorum çünkü sıkıntı olabilir diye düşündüm biraz konusu sıkıntılıpompy bu ortamda ne kreşi.
Ne açıdan sıkıntılı yani ben olayı pek anlamadım.işte benim yaşadığım bir olay senaryoma koymak için senden izin istiyorum çünkü sıkıntı olabilir diye düşündüm biraz konusu sıkıntılı
sezon finali kısmı sıkıntılı biraz aynı geçen yılki gibiNe açıdan sıkıntılı yani ben olayı pek anlamadım.
Olsun ya kaç bölüm olmuş tekrara düşebilir senaryo.sezon finali kısmı sıkıntılı biraz aynı geçen yılki gibi
benim dediğim geçen yıl 27 haziranda sezon finali yapıp erken başlatmak zorunda kaldım 15 temmuzdan dolayı @mrt-06Olsun ya kaç bölüm olmuş tekrara düşebilir senaryo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?