TVen Yürüyen Ölüler 4. Bölüm

Hala boykot mu diyor bu. Kardeşim güzel yazamıyorsun ne sıkıntılı bi insan bu yaa.:F
Telefondan yazıyorum sinirden oyunu formatladım sadece noktalama işareti kullanmalı sevmiyorum lise devriyesi 9.sınıftayken fikrimdi ve şu anda trt1 de 13 bölümlük dizi yapabiliyormuşum televizyonda olsa @sokak sanati

Türkçe çevirilerini yaptığım günleri çabuk unuttu yada banlıyken onun dizilerini yayınladığım günleri :A :A

@pompy :unamused::rage:
Dün kaçtın yine elimden

Teşekkürler elticim. :) Bölümü okumadan önce yaptığın tahminin tuttu, dilerim ölmeden Çiğdem ile yolcuğua çıkabilirsin. :)

Teşekkürler. :D Şimdi neden öldürmedim, ilk 4 bölümde bu kadar ölüm fazla olur diye düşündüm zaten bir bölümde fazlasıyla ölüm olacak. Şimdi biz @DarkLeqenD'in yaşayacağı psikolojik bunalımı göreceğiz. :A

Teşekkürler gardaşım. :bhr:
olsun artık ölsemde gam yemem @Çiğdem- le birlikte o iş oldu ya :) yeterli benim için bir halvete ulaşmadan gitseydim hapı yutmuştum şimdi gelsin zombiler vız gelir tırıs gider hiç umrumda değil :)

entrikacı bir kız yarat mesela dizide desterenin oğluna iki kız aşık olsun desterenin oğluda kireşte ermeni bir kıza aşık olsun :F bence böyle iyi olur bunu ben koymak isterdimde sen kızarsın diye vazgeçtim
pompy bu ortamda ne kreşi. :A