TVen Yürüyen Ölüler 3. Bölüm

Ay ben bildiğin konuk oyuncu olmuşum.
En sevdiğim bölüm buydu.

Sokaklardan bir karanlık yahin kısmında sokak kelimesi tırnak içine alınmış herhalde @sokak sanati bahsedildi orada.

Bonişim kısmına 2 dk gülmüşümdür ben.
En sevdiğim kısım orasıydı.

@sokak sanati sayende Veren'i sevmeye başlamıştım ama bu yaptığından sonra - lere düştü kadın gözümde.

Bölüm 10 üzerinden 11 bence.

Yalnız dediklerim de olsa. Mesela Vali gibi kötü karakter Bülent Ersoy olsa, Süpergirl var kendisi @Çiğdem- mesela bir de Uglygirl olsa ikisi Spiderman için savaşsa falan.

Bu arada @mrt-06 cadılık ile ilgili de girişmişsin biraz konuya. Aynı konuyu The Vampire Diariesde de açmıştın konusunu. Seviyorsun galiba Cadılık falan.

Neyse bölüm muhteşem.

Bu sezonluk yoksun ama ben bu diziyi 2 sezon olarak düşündüm 2. sezonda olacaksın. Zombi değilsin.

@*YıldırıM* bu bölüm sende varsın.
Okudum Söz az önce bitti de.

Şahane olmuş.
@sokak sanati na kıl oldum..

Bunlar hep strateji kardeşim. Seninle aramı bozmaya çalışıyorlar karadutlu magnnumum

Bonişim her yerde bonişimm beee @denizz19

Teşekkürler.
Keşke uzun bir rolün olsaydı ama çok etkili bir rolün var gelecek bölüm sayende kan gövdeyi götürecek.

Evet cadı konusunu çok seviyorum American Horror Story'i izlemiş miydin? Cadı sezonu vardı ordan beri ilgiliyim.

Onu izlemedim ama her bölümde farklı konu işleniyor diye duymuştum.

Ceceli'nin muhazakar olduğu bir ülkede benimki mi gözüne battı.

Yeter öldürdüğün zaten gelecek bölüm birine işkence edicen için soğur artık.

Heyecan dorukta. O değilde bu Bully sonradan gelip kral kesilir başımıza ben baştan onun icabına bakayım diyorum.