Beğenmedin o zaman.
Yalnız @yatutarsa tam cadı oldu.Özel olarak buldum bu görseli, avatar yapmışsın.
@yatutarsa 'yi bana ortak yap.
Beğenmedin o zaman.
Yalnız @yatutarsa tam cadı oldu.Özel olarak buldum bu görseli, avatar yapmışsın.
Diziyi 2 sezon olarak tasarladım Vali rolünü Ozan'a düşünüyorum zaten.@yatutarsa 'yi bana ortak yap.o değilde fitne ekeyim biraz neden @Tolstoyevski 'yi almadın yada @OzaN 'ı. Çok büyük nefretin var onlara galiba.
niye en kötü akrakteri aban verdinki ayoll2. sezon afişinde değiştiririm sezon finaline büyülü bir şey ekliyim birden böyle Lori'ye dönüş mesela nasıl fikir.
Afişe bir daha bakar mısın?niye en kötü akrakteri aban verdinki ayoll
aaa süper olmuş bu sefer @mrt-06Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim.(2. sezonda yeni karakterler gelecek)
@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
aaa süper olmuş bu sefer @mrt-06
@Bully rick @Harunnn60 shane bunları kapıştırıcam gibi görünüyorama merle olan @destere ile birlikteyiz anlaşılan kampın erkeklerini bibirine kırdırıcam @sokak sanati na gerek kalmıcak bu gidişle
@mrt-06 buradakı loriye güçler ekleyecekmiş ben ölmem ayoll çok beklemeBen yolda Rick'i bulup sonra tekrar grup ile birlesecegim sanırım.Ayrıca sende Lori'sin yani. Sezon finalinde ölme ihtimalim çok yüksek.
aa seni ben haklarım inş görürsün ayollDizide 3 bölüm görünen adamı başrol yaptık.3 sezin başrol olan Lori'sin ise 3 bölümde 1 kez sahne aldı. Çiğdem bence sen gidicisin.
aa seni ben haklarım inş görürsün ayoll
Gelecek bölüm olacakmışsın sen. Ben kaos ortamı yaratacakmışım.@denizz19 uma bir şey olmaz inşallah, bir mucize olur da kurtulur.@*YıldırıM* a oh olsun, benim yapmak istediğimi zombiler yapmış.
Bu bölümde ben yokum.
Neyse yeni bölümü bekliyoruz, ellerine sağlık @mrt-06
Hhaha hayırr sana bir çakacam uçup gideceksin yakındaBenim de özel gücüm olmalı.
Manyaklıkların bitmiyor ki @Çiğdem-'e sıra gelsin.Dizide 3 bölüm görünen adamı başrol yaptık.3 sezin başrol olan Lori'sin ise 3 bölümde 1 kez sahne aldı. Çiğdem bence sen gidicisin.
Manyaklıkların bitmiyor ki @Çiğdem-'e sıra gelsin.
@vadikızı keşke böbreğimi alsaydı diyecek çünkü son yılların en büyük işkencesi geliyor.Sıra @cadikizinda. Kısmetse onunda böbreğini alacağız.
@vadikızı keşke böbreğimi alsaydı diyecek çünkü son yılların en büyük işkencesi geliyor.
Çok beğendim görseli. 🙂Beğenmedin o zaman.
Manyaklıkların bitmiyor ki @Çiğdem-'e sıra gelsin.
birazda akıllılık ediyorum ben ortalarda pek görünmeyerek ayollSıra @cadikizinda. Kısmetse onunda böbreğini alacağız.
birazda akıllılık ediyorum ben ortalarda pek görünmeyerek ayoll
Bayıldım bu diziye. Tüm düşmanlarıma diz çöktürdüm
Gözünü hırs bürümüş Çiğdem'e de mi göz koydun. Kızın derdi ayrı zaten sen uğraşma bari.birazda akıllılık ediyorum ben ortalarda pek görünmeyerek ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?