Beğenmedin o zaman.
Yalnız @yatutarsa tam cadı oldu.Özel olarak buldum bu görseli, avatar yapmışsın.
![]()
@yatutarsa 'yi bana ortak yap.
Beğenmedin o zaman.
Yalnız @yatutarsa tam cadı oldu.Özel olarak buldum bu görseli, avatar yapmışsın.
![]()
Diziyi 2 sezon olarak tasarladım Vali rolünü Ozan'a düşünüyorum zaten.@yatutarsa 'yi bana ortak yap.o değilde fitne ekeyim biraz neden @Tolstoyevski 'yi almadın yada @OzaN 'ı. Çok büyük nefretin var onlara galiba.
![]()
niye en kötü akrakteri aban verdinki ayoll2. sezon afişinde değiştiririm sezon finaline büyülü bir şey ekliyim birden böyle Lori'ye dönüş mesela nasıl fikir.![]()
Afişe bir daha bakar mısın?niye en kötü akrakteri aban verdinki ayoll![]()
![]()
![]()
aaa süper olmuş bu sefer @mrt-06Karakter listesini çıkardım, aslında TWD ile çok bağlantılı değil dizimiz ama karakterleri okurken gözünüzde canlanması için derledim.(2. sezonda yeni karakterler gelecek)
![]()
@Bully @Harunnn60 @sokak sanati @denizz19 @Çiğdem- @RüzgarGülü @vadikızı @destere @yatutarsa @Yakamoz-Asi @dizi kolik @DarkLeqenD @Yiğitt @Dosi @pompy @xemrexxx
aaa süper olmuş bu sefer @mrt-06
@Bully rick @Harunnn60 shane bunları kapıştırıcam gibi görünüyorama merle olan @destere ile birlikteyiz anlaşılan kampın erkeklerini bibirine kırdırıcam @sokak sanati na gerek kalmıcak bu gidişle
![]()
![]()
![]()
@mrt-06 buradakı loriye güçler ekleyecekmiş ben ölmem ayoll çok beklemeBen yolda Rick'i bulup sonra tekrar grup ile birlesecegim sanırım.Ayrıca sende Lori'sin yani. Sezon finalinde ölme ihtimalim çok yüksek.
![]()
aa seni ben haklarım inş görürsün ayollDizide 3 bölüm görünen adamı başrol yaptık.3 sezin başrol olan Lori'sin ise 3 bölümde 1 kez sahne aldı. Çiğdem bence sen gidicisin.
![]()
aa seni ben haklarım inş görürsün ayoll![]()
![]()
![]()
Gelecek bölüm olacakmışsın sen. Ben kaos ortamı yaratacakmışım.@denizz19 uma bir şey olmaz inşallah, bir mucize olur da kurtulur.@*YıldırıM* a oh olsun, benim yapmak istediğimi zombiler yapmış.
![]()
Bu bölümde ben yokum.
Neyse yeni bölümü bekliyoruz, ellerine sağlık @mrt-06![]()
Hhaha hayırr sana bir çakacam uçup gideceksin yakındaBenim de özel gücüm olmalı.![]()
Manyaklıkların bitmiyor ki @Çiğdem-'e sıra gelsin.Dizide 3 bölüm görünen adamı başrol yaptık.3 sezin başrol olan Lori'sin ise 3 bölümde 1 kez sahne aldı. Çiğdem bence sen gidicisin.
![]()
Manyaklıkların bitmiyor ki @Çiğdem-'e sıra gelsin.![]()
@vadikızı keşke böbreğimi alsaydı diyecek çünkü son yılların en büyük işkencesi geliyor.Sıra @cadikizinda. Kısmetse onunda böbreğini alacağız.![]()
@vadikızı keşke böbreğimi alsaydı diyecek çünkü son yılların en büyük işkencesi geliyor.![]()
Çok beğendim görseli. 🙂Beğenmedin o zaman.
![]()
Manyaklıkların bitmiyor ki @Çiğdem-'e sıra gelsin.![]()
birazda akıllılık ediyorum ben ortalarda pek görünmeyerek ayollSıra @cadikizinda. Kısmetse onunda böbreğini alacağız.![]()
birazda akıllılık ediyorum ben ortalarda pek görünmeyerek ayoll![]()
![]()
![]()
Bayıldım bu diziye. Tüm düşmanlarıma diz çöktürdüm![]()
Gözünü hırs bürümüş Çiğdem'e de mi göz koydun. Kızın derdi ayrı zaten sen uğraşma bari.birazda akıllılık ediyorum ben ortalarda pek görünmeyerek ayoll![]()
![]()
![]()