Damien Duff
Süper Favori Üye
Aman Allah'ım ne kadar büyük bir laf soktun. O yüksek IQ'nun bir göstergesi olmalı buCidden maydanoz kadar IQ'un var Pompy.Undo Rating var sağda yanlış basarsan ona basıp geri alıyorsun. Çocuk gibisin yaa
@XanTier senden daha çok diye mu üzüldün
Aman Allah'ım ne kadar büyük bir laf soktun. O yüksek IQ'nun bir göstergesi olmalı bu
Dumur mu oldum ben?Olmamış atma bana olmamış atanlar artık gözüme çarpıyor bugün ki gibi yine dumur olursun bilgin olsun.
Dumur mu oldum ben?
AA, unutmuştum ben onu, hatırlattığın iyi oldu. Bi daha durum olup geleyimÇakma senaryo tesbitimin etkisinden çıktığını sanmıyorum.
AA, unutmuştum ben onu, hatırlattığın iyi oldu. Bi daha durum olup geleyim
Bu espri karşısında nutkum tutuKaşarlı dürüm ol bu sefer.
Yuh artık bu kadar çakmacılık olmaz. 😱
Sen de mi aynı mesajı yazdın yoksa. 😱Yuh artık bu kadar çakmacılık olmaz. 😱
Kıvırma senin mesajından önce yazmıştım gıcıklık olsun diye alıp aynısını yazmışsın.Sen de mi aynı mesajı yazdın yoksa. 😱
Hayır alakası yok görmedim bile senin mesajı.Kıvırma senin mesajından önce yazmıştım gıcıklık olsun diye alıp aynısını yazmışsın.
Evet o yüzden kelimesi kelimesine aynı.Hayır alakası yok görmedim bile senin mesajı.
Her şeyi kendine bağlama bence.Evet o yüzden kelimesi kelimesine aynı.
Evet o yüzden yeni bölüm yayınlanmışken "finali" dedin çok haklısın.Her şeyi kendine bağlama bence.
Ayy tamam iki şaka yapalım dedik.Evet o yüzden yeni bölüm yayınlanmışken "finali" dedin çok haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?