Numaradan bayılırım, ağlarım, acıtasyonun dibine vururumİşte bu, işte bu.Manyak damat adayı olarak tanırız seni.
Numaradan bayılırım, ağlarım, acıtasyonun dibine vururumİşte bu, işte bu.Manyak damat adayı olarak tanırız seni.
Detaylı okumadım zaten şöyle bir baktım. Umarım sonraki bölümlerde de olurum senarist kimliğimin yanında oyuncu kimliğimle de boy göstermek istiyorum.Kadın Eli Değince, unutmadım evet.Çalışmalara başla bence artık.
Teşekkürler.Sana kaç kez dedim okuma diye üstelik ham haliydi o.
O kaybolma değil, yabancı dizilerde de işleyiş böyle.
Zaten anlattığın bayılma anına hep gülürüyorum.Numaradan bayılırım, ağlarım, acıtasyonun dibine vururum
Sahi ben onu anlatmıştımZaten anlattığın bayılma anına hep gülürüyorum.
Gizemli bir tarafın var senin, o bölümü okuyunca şok olacaksın.Detaylı okumadım zaten şöyle bir baktım. Umarım sonraki bölümlerde de olurum senarist kimliğimin yanında oyuncu kimliğimle de boy göstermek istiyorum.
İnşallah böyle bol etli ve oyunculuğumu göstereceğim bir rol olur.Gizemli bir tarafın var senin, o bölümü okuyunca şok olacaksın.
Bana da anlatsana merak ettim.Sahi ben onu anlatmıştım
Allahım 1 Nisan şakası yapayım derken başıma gelmeyen kalmamıştı.
O zamanlardan belliydi işte oyunculuk sevdası
Benim dizinin 3. bölümü de yayınlandı.Len ne güzel kendimi feda etmişim araya kaynak kapmış kotkafa. Huzur içinde ölemedim bi.
Emeğine sağlık Atacan.
Konuşurken bahsettiğin şeylerin çoğunu anlatmıştın aslında hep öyle oluyor.Sahi ben onu anlatmıştım
Allahım 1 Nisan şakası yapayım derken başıma gelmeyen kalmamıştı.
O zamanlardan belliydi işte oyunculuk sevdası
Uzun hikaye ama anlatırım sanaİnşallah böyle bol etli ve oyunculuğumu göstereceğim bir rol olur.
Bana da anlatsana merak ettim.
Benim dizinin 3. bölümü de yayınlandı.
Teşekkürler abicim.Len ne güzel kendimi feda etmişim araya kaynak kapmış kotkafa. Huzur içinde ölemedim bi.
Emeğine sağlık Atacan.
Göriciz.İnşallah böyle bol etli ve oyunculuğumu göstereceğim bir rol olur.
Bana da anlatsana merak ettim.
Benim dizinin 3. bölümü de yayınlandı.
Senle konuşmalarımızı biri görse deli bunlar derKonuşurken bahsettiğin şeylerin çoğunu anlatmıştın aslında hep öyle oluyor.Evet yine güldürdün.Zaten insanın yetenekleri çocukken ortaya çıkar.
@pompy yine mi maça denk geldim.
Sen böyle deyince daha çok merak ettim şimdi.Uzun hikaye ama anlatırım sana
Senle konuşmalarımızı biri görse deli bunlar derSenin de pek normal anıların yoktu maşallah her şeyi dökmüşüz ortaya
Onlar ne yaSen böyle deyince daha çok merak ettim şimdi.
Bu arada seni şu 3. bölüme ve Sözcük Oyunu'nun son bölümlerine alsak güzel olacak.
Ahahaha süper olur"MrÖz ve Sırlar Odası" olarak değiştirelim o konuşma kutusunu.
Atacan'a yeteri kadar reyting kazandırdın herkese eşit muamele.Onlar ne yaBilmiyorum ben
Ahahaha süper olur
Canım sıkıldı bir girip okuyayım o mesajları
Değiştirecektim de grubu sen kurmuşsun, senin değişmen lazım canım.Onlar ne yaBilmiyorum ben
Ahahaha süper olur
Canım sıkıldı bir girip okuyayım o mesajları
Evet Fenerbahçe şanssız senin dizinde şansızlık var ben Fenerbahçenin maçı var diye yayınlamıyorum uğursuz gelir diye Haziranın başı oynayacak bunda trt gerçekten dizi almış olabilirmi vadinin arkasından yayınlıyabilirKonuşurken bahsettiğin şeylerin çoğunu anlatmıştın aslında hep öyle oluyor.Evet yine güldürdün.Zaten insanın yetenekleri çocukken ortaya çıkar.
@pompy yine mi maça denk geldim.
Hemen yapıyorumDeğiştirecektim de grubu sen kurmuşsun, senin değişmen lazım canım.
Nasıl bir büyü yaptıysan hep denk getiriyon.Evet Fenerbahçe şanssız senin dizinde şansızlık var ben Fenerbahçenin maçı var diye yayınlamıyorum uğursuz gelir diye Haziranın başı oynayacak bunda trt gerçekten dizi almış olabilirmi vadinin arkasından yayınlıyabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?