TVen Yürüyen Ölüler 15. Bölüm

Kadın Eli Değince, unutmadım evet. :A Çalışmalara başla bence artık. :F

Teşekkürler. :bhr: Sana kaç kez dedim okuma diye üstelik ham haliydi o. :F

O kaybolma değil, yabancı dizilerde de işleyiş böyle. :A
Detaylı okumadım zaten şöyle bir baktım. Umarım sonraki bölümlerde de olurum senarist kimliğimin yanında oyuncu kimliğimle de boy göstermek istiyorum. :A

Len ne güzel kendimi feda etmişim araya kaynak kapmış kotkafa. Huzur içinde ölemedim bi. :A

Emeğine sağlık Atacan. :D

Gizemli bir tarafın var senin, o bölümü okuyunca şok olacaksın. :A
İnşallah böyle bol etli ve oyunculuğumu göstereceğim bir rol olur. :A
Sahi ben onu anlatmıştım :F

Allahım 1 Nisan şakası yapayım derken başıma gelmeyen kalmamıştı. :F

O zamanlardan belliydi işte oyunculuk sevdası :A
Bana da anlatsana merak ettim. :A

Len ne güzel kendimi feda etmişim araya kaynak kapmış kotkafa. Huzur içinde ölemedim bi. :A

Emeğine sağlık Atacan. :D
Benim dizinin 3. bölümü de yayınlandı. :A

Sahi ben onu anlatmıştım :F

Allahım 1 Nisan şakası yapayım derken başıma gelmeyen kalmamıştı. :F

O zamanlardan belliydi işte oyunculuk sevdası :A
Konuşurken bahsettiğin şeylerin çoğunu anlatmıştın aslında hep öyle oluyor. :bhr: Evet yine güldürdün. :F Zaten insanın yetenekleri çocukken ortaya çıkar. :Z

@pompy yine mi maça denk geldim. :F

Konuşurken bahsettiğin şeylerin çoğunu anlatmıştın aslında hep öyle oluyor. :bhr: Evet yine güldürdün. :F Zaten insanın yetenekleri çocukken ortaya çıkar. :Z

Senle konuşmalarımızı biri görse deli bunlar der :F Senin de pek normal anıların yoktu maşallah her şeyi dökmüşüz ortaya :A

Evet Fenerbahçe şanssız senin dizinde şansızlık var ben Fenerbahçenin maçı var diye yayınlamıyorum uğursuz gelir diye Haziranın başı oynayacak bunda trt gerçekten dizi almış olabilirmi vadinin arkasından yayınlıyabilir

Evet Fenerbahçe şanssız senin dizinde şansızlık var ben Fenerbahçenin maçı var diye yayınlamıyorum uğursuz gelir diye Haziranın başı oynayacak bunda trt gerçekten dizi almış olabilirmi vadinin arkasından yayınlıyabilir
Nasıl bir büyü yaptıysan hep denk getiriyon. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking