Hayır be son bölümü.5 bölümü birden mi?
Orijinalinde meymenet yoktu ki çakmasında olsun
Çok iyi hatırlıyorum bir defasında "aslında o kadar kötü değilmiş beğendim" demiştin bayram günüydü.
Hayır be son bölümü.5 bölümü birden mi?
Orijinalinde meymenet yoktu ki çakmasında olsun
Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorumGüzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum. @dizi kolik 'te bize yardımcı olur oyunlarıyla.
@Çiğdem- destere galiba dop. Baksana vurunca uçuyor.
@yatutarsa 'ların bölümünü okumam ne kadar kolay. Yarısını anlamıyorum zaten.
İyice Kırgın Çiçeklere bağladın. @Bully yanarak ölmüştü niye dirilttin tekrar ölecekse@mrt-06
@denizz19 geçmiş olsun. Sonunda bi işe yaradın zaten yüktün gruba. Zamanında iyi ki öldürmemişim seni bak işe yaradın@vadikızı 'nın tepkileri çok yapmacık geldi bana. Ayy bonişim, kıyamam sana ne ya çocuk ölüyor. İnsan kaçar yada bakmak istemez.
Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum
@sokak sanati gücümü görünce hemen kendine ortak etmiş beni 😱😱😱 @mrt-06
Güvenli bölgede ne fantezik şeyler yazdım güvenli bölge bölümünde yani 16. bölümde 5 yeni karakter geliyor.Güzel bölüm olmuş. Güvenli bölgede çılgın şeyler olacak küçük bi savaş bekliyorum ama ben ve @Çiğdem- 'e karşı gelebileceklerini sanmıyorum. @dizi kolik 'te bize yardımcı olur oyunlarıyla.
@Çiğdem- destere galiba dop. Baksana vurunca uçuyor.
@yatutarsa 'ların bölümünü okumam ne kadar kolay. Yarısını anlamıyorum zaten.
İyice Kırgın Çiçeklere bağladın. @Bully yanarak ölmüştü niye dirilttin tekrar ölecekse@mrt-06
@denizz19 geçmiş olsun. Sonunda bi işe yaradın zaten yüktün gruba. Zamanında iyi ki öldürmemişim seni bak işe yaradın@vadikızı 'nın tepkileri çok yapmacık geldi bana. Ayy bonişim, kıyamam sana ne ya çocuk ölüyor. İnsan kaçar yada bakmak istemez.
Yok kız sen biliyorsun güçlerini onu yazmıştım ya siz hamile yorumu yapmıştınız "bazı değişiklikler hissediyor" diye.
hhaha aa ben zaten gücümü anladım sanırım demiştim değişiklik hissediyorum yazısından ama @sokak sanati ve @Harunnn60 hamilesin deyip beni kandırdılar bende kendimi öyle odaklamıştımGüvenli bölgede ne fantezik şeyler yazdım güvenli bölge bölümünde yani 16. bölümde 5 yeni karakter geliyor.
Hayır o @Çiğdem-'in özel gücünden dolayı sinirlenip vurunca uçuruyor sana da vursa aynısı olabilir yani.
Bully yanmamıştı çıktı ya.
Ama şurayı bir feryat eder gibi, ağlarmış gibi okusana.
"vadikızı: Kuzucum kıyamam sana... (Bağırır)"
Yok kız sen biliyorsun güçlerini onu yazmıştım ya siz hamile yorumu yapmıştınız "bazı değişiklikler hissediyor" diye.
Fantastik dizi sever olarak olayı çözmüş olmana sevindim.hhaha aa ben zaten gücümü anladım sanırım demiştim değişiklik hissediyorum yazısından ama @sokak sanati ve @Harunnn60 hamilesin deyip beni kandırdılar bende kendimi öyle odaklamıştım
Ben onun için ölümü göze aldım dinlesin bi zahmet.
"Gebermemişti" demene çok gülüyorum.
Çok seviniyorsun gebermeme sanırım.
Şiir gibi laf ettin.Ben onun için ölümü göze aldım dinlesin bi zahmet.
Bir ölü olarak sessizce okuyorumŞiir gibi laf ettin.Madem okumuyorsun bari harika atıp destek ol yılan.
Hiç inanasım gelmedi ama öyle olsun bakalım.Bir ölü olarak sessizce okuyorum
Bu gece okuyacağım sakin kafa ile.😳Hiç inanasım gelmedi ama öyle olsun bakalım.Yetkilerine kavuştun sonuçta pat diye geri gidebilir.
"Gebermemişti" demene çok gülüyorum.
Hhaha aa seni iskeletor olarak hortlatacam cnm tşşk edeceksin bana az sabretÇok seviniyorsun gebermeme sanırım.
Bekliyorum o halde.Bu gece okuyacağım sakin kafa ile.😳
Umudunu kaybetme, benden de ümidini kesme diyorsun yaniiiHhaha aa seni iskeletor olarak hortlatacam cnm tşşk edeceksin bana az sabret
Hhaha aa seni iskeletor olarak hortlatacam cnm tşşk edeceksin bana az sabret
Kraliçem ne kadar iyi kalpli görüyor musun ölüyü diriltmeye çalışıyor.
Aaa bitirim o zaman tüm bölümleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?