habersiz başladın oyüzden bak haftaya böyle olmaz merak etme2. sezondan çok hit beklentim yok kitlem okusun yeter.
habersiz başladın oyüzden bak haftaya böyle olmaz merak etme2. sezondan çok hit beklentim yok kitlem okusun yeter.
Yok kız gerçekten kitlenin okuması yeterli.habersiz başladın oyüzden bak haftaya böyle olmaz merak etme
Hhaha aa senin olmasın biz oyuncular olarak zirveye taşıyacaz yineYok kız gerçekten kitlenin okuması yeterli.Benim hitte, yorum sayısında gözüm yok.
Çok teşekkürler canım.Muhteşem bir sezon başlangıcı olmuşEllerine sağlık
Sofradaki muhabbetler çok iyiydi@pompy'nin repliği güldürdü@Yiğitt bebişimin de her repliği güldürdü hele pompacıAy kendi kolunu kesti ve öldü sanırım üzüldüm
Sedef'in benden nefret etmesini beğenmedim tez zamanda barıştır bizi@mrt-06
Fragman da süper@dizi kolik'in seksi köpek demesi
Çok teşekkürler canım.Pompacıyı yazarken ben de çok güldüm.
Canım şimdilik o konuda bir şey demiyim umarım sonun iyi biter.
Güzel sahneden kastın fragmandaki sahnenin benzerini size mi uyarlamamı istiyorsun? 😱Araya güzel sahneler ekle reytinglerin de artar
Teşekkürler.Çiğdem-destere cıvıklığı çok güzeldi.Pompye biraz daha fazla yüklensen.Ama bildigimiz pompy e. Bu pek pompy'ce konuşmuyor.Güzel bir dönüş olmuş. Çok uzun olmaması da iyi. Ellerine sağlık Atacanım.@mrt-06
Baktım boşluk okuyayım dedim.Güzel sahneden kastın fragmandaki sahnenin benzerini size mi uyarlamamı istiyorsun? 😱
Teşekkürler.Sen yarın okuyacağım diyordun.
İyi yapmışsın sonra zaman olmayınca kalıyor.Baktım boşluk okuyayım dedim.
@destere ile sizi haklayacaz cnm sonunuz bizden olacak @sokak sanatiSezonun ilk bölümü efsane olmuş.Yalnız @sokak sanati seninle resmen dizideki en uyumlu çift olduk. @destere ve @Çiğdem-'de bir olmamışlık var çünkü. Sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacağız durun siz!
Cadı çıkacak en son kişi bence @yatutarsa'ydı gözümde.Büyük ters köşe yaptın Mert'im.
@MasacRE- 'nin yapmış olduğu şeyde çok şaşırttı. Bu göz teması daha önce bir dizide kullanıldı mı hiç Mert?
Kalemine sağlık. Arayı çok soğutmadan başladın iyi ki. @mrt-06
Çok teşekkürler kanke.Sezonun ilk bölümü efsane olmuş.Yalnız @sokak sanati seninle resmen dizideki en uyumlu çift olduk. @destere ve @Çiğdem-'de bir olmamışlık var çünkü. Sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacağız durun siz!
Cadı çıkacak en son kişi bence @yatutarsa'ydı gözümde.Büyük ters köşe yaptın Mert'im.
@MasacRE- 'nin yapmış olduğu şeyde çok şaşırttı. Bu göz teması daha önce bir dizide kullanıldı mı hiç Mert?
Kalemine sağlık. Arayı çok soğutmadan başladın iyi ki. @mrt-06
Öyle oldu biraz.@destere ile sizi haklayacaz cnm sonunuz bizden olacak @sokak sanati
bu @mrt-06 da çiftleri karşı karşıya getiriyor hayal gücü çok üst düzey maşşllah
Canımcım orjinaline göre giderse Atacan sen benden önce ölüyosuuun.@destere ile sizi haklayacaz cnm sonunuz bizden olacak @sokak sanati
bu @mrt-06 da çiftleri karşı karşıya getiriyor hayal gücü çok üst düzey maşşllah
2. bölümden sonra orijinaliyle bir bağlantısı kalmadı.Canımcım orjinaline göre giderse Atacan sen benden önce ölüyosuuun.Tabi orjinaline bağlı kalmayacağı kesin Mert'in. @mrt-06
Neyse şaka bir yana Çiğdem işin zor. Kızım en aşık olunmayacak kişiye aşık olmaya başladın.
2. bölümden sonra orijinaliyle bir bağlantısı kalmadı.Sadece genel olaylardan alıntı yapıyorum bazen, mesela hastane hikayesi ama TWD'de çok farklıydı hastane olayı sadece mekan olarak aldım.
hhaha aa vlla fantastik yönü baya orjinalden çıktı bana süper kız güçleri aşılıyor mesala yavas yavasCanımcım orjinaline göre giderse Atacan sen benden önce ölüyosuuun.Tabi orjinaline bağlı kalmayacağı kesin Mert'in. @mrt-06
Neyse şaka bir yana Çiğdem işin zor. Kızım en aşık olunmayacak kişiye aşık olmaya başladın.
Belki dizi sayesinde forumda fantastik dizilere yönelme olur.hhaha aa vlla fantastik yönü baya orjinalden çıktı bana süper kız güçleri aşılıyor mesala yavas yavas@sokak sanati zaten yaratık gibi birşey olarak dolaşıyor insan sıfatından çıkardı onu atacan
TWD ile alakası kalmadı zaten gerçekten. Ama bizim Yürüyen Ölülerimiz daha bi güzel, orjinal oldu.hhaha aa vlla fantastik yönü baya orjinalden çıktı bana süper kız güçleri aşılıyor mesala yavas yavas@sokak sanati zaten yaratık gibi birşey olarak dolaşıyor insan sıfatından çıkardı onu atacan
Sağol kankesim.TWD ile alakası kalmadı zaten gerçekten. Ama bizim Yürüyen Ölülerimiz daha bi güzel, orjinal oldu.Totalcanım @mrt-06'nın kalemi hiç tükenmesin.
Yalnız bizim destere ile olduğumuz sahnede senin başına bir şey gelebilir bence benim aşkooom sokak tarafından. @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?