TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

Haha.
Geçen gün aklımdaydı keşke Revan da senin gibi sürpriz yapıp dönse.

10. sezondu.
iyide cnm 10.sezon kötü sezondu zaten 9 ve 10 kötüydü sen bana sormadan oraya niye gidiyorsun

eğer sözümü dinleyeceksen ben sana izlemen gereken sezonları diyecem birbiriyle bağlantılı şekilde melek sezonlarıyla güncele geleceksin sözümü dinlemen yeterli cnm güzel bir yol haritası belirlerim ben sana

Ablacım 10. sezonu sen önermemiş miydin? Hatta yorum konusuna bak istersen.

Ablacım 10. sezonu sen önermemiş miydin? Hatta yorum konusuna bak istersen.
hayır ayoll 11.sezondu o
10.sezon karmasıktı sudan çıkmıs balığa dönmen normal

geçmişten 4 ve 5. sezonu izle sadece ve güncelden 11.sezon ile 12. sezonu izle bu 4 sezonu izleyip ekimde baslayacak 13 sezona hazır olursun 4 ve 5 sezonlara bayılıcaksın özellikle 5.sezona 11.sezon ise ise o sezonların devamı gibi çekildi 12 de öyle devam etti

kısaca bu tren gibi diziyi bu 4 sezonla halledebilirsin bana güven cnm

Ben yine yanlış hatırladım o zaman.
Diziden soğma nedenim de buydu.

Er ya da geç sözümü tutacağım.

Sokak sanati bildiğimiz sokak sanati işte, dizide de yaptıklarıyla şaşırtmadı

Ben yine yanlış hatırladım o zaman.
Diziden soğma nedenim de buydu.

Er ya da geç sözümü tutacağım.
4.SEZONDA melekler şeytanlar diziye iniyor yanı avcılık konusundan melekler şeytanlar tanrı konuları işleniyor bayılıcaksın o sezonlara 11.sezonda 5.sezonun devamı gibi yanı 5 den 11 e bağlanan bir köprü var

4.sezonun 1.bölümü yarın izle cnm 4 ve 5. sezonlar yorum konusunu açman yeter 11 12 var
hemen 4.sezonun 1.bölümünden diziye bağlanıcaksın cnm bende şu americanın 3.bölümüne bakarım yarın

Anladım ama ben yinede en baştan almam lazım dediğin gibi tren mevzusu.

@XanTier şu kalan bölümleri tamamlarsın Eylül'e kadar.

Eline sağlık @mrt-06 güzel olmuş yeni bölüm.

Niye sezona ara verdin, devam edeydin?
Aslında spora başladım, birde bazı işlerim var yazacak zaman olmuyor. Zaten en baştan 10. bölüm ara sezon finali demiştim biraz ara iyi olur özlenmesi açısından.

7/24 yollarını gözleyeceğim, özlemden nasıl nefes alacağım şimdi ben?
@Çiğdem-

Aynen. Arada okurum inşallah. Ama ben favori dizimin ikinci bölümünü bekliyorum @Tolstoyevski

Hissi'yi okuyalı bayağı oldu pek hatırlamıyorum açıkcası ama yazan sensin bir şey diyemiycem benzeme konusunda.
Unutman normal, 3 yıl oldu.
Ama olaylar değişti biraz burada yayınlanmış halinden.

Hissi'yi güncel olarak yazan da benim. Neden yazıyorum blmiyorum, forumda yayınlar mıyım onu da bilmiyorum ama yazıyorum.

Anladım ama ben yinede en baştan almam lazım dediğin gibi tren mevzusu.
aaa 4.sezondan basla işte ayoll senin gerçek supernaturalı görmen için oradan baslaman lazım yoksa 4 e gelmeden yine koparsın
sen ablana güven bak americanı 2.sezondan basla dedin bir bildiğin vardı bende 4.sezondan basla derken bir bildiğim var yarın 1.bölümünü izle 4.sezonun memnun kalmazsan dahada izleme