aa uzun demişsin ama bir çırpıda okudum hatta bölüm kısa bile geldi banaBiraz uzun oldu ara finale özel.Etiket geldi demi?
Teşekkürler. 🙄 Ne güzel analizler yapmışsın.aa uzun demişsin ama bir çırpıda okudum hatta bölüm kısa bile geldi bana@Aserat @MayısKralı örnek alsınlar ayoll akıcı senaryo bakımından
kaan dosiden nasıl kurtulucak ama ben hala iddiamın arkasındayım bence onu oradan ben kurtarıcam destere ile birlikte bakalım aradan sonra görürüz diğer bölümde
@sokak sanati @dizi kolik aşkına nedense inanmadım ayoll @dizi kolik sanki sokak sanatini kullanıcak gibi hissediyorum darbeye oradan yiyecek bu cins
aaa bu arada @Harunnn60 ölümünü beklemiyordum büyük kayıp ayollmini sezon arasına cesaretli bir hamle yapmışsın
Ben ona diziyi ilk başlatmayı düşündüğü zamanlarda demiştim 3-4 yıl önce dişi bir rol olsun diye. Biliyordum hasta bakıcı olmayacağımı, bi gün dişlerimi çıkaracağımı.Bence de zaten Atacan farketti bu olayı sende ki potansiyeli ki böyle çılgın role döndün. Bu ikili bi yerden aklıma geliyor ama kimdi çıkaramadım sanki vardı böyle kötü çift.
aa uzun demişsin ama bir çırpıda okudum hatta bölüm kısa bile geldi bana@Aserat @MayısKralı örnek alsınlar ayoll akıcı senaryo bakımından
kaan dosiden nasıl kurtulucak ama ben hala iddiamın arkasındayım bence onu oradan ben kurtarıcam destere ile birlikte bakalım aradan sonra görürüz diğer bölümde
@sokak sanati @dizi kolik aşkına nedense inanmadım ayoll @dizi kolik sanki sokak sanatini kullanıcak gibi hissediyorum darbeyi oradan yiyecek bu cins
aaa bu arada @Harunnn60 ölümünü beklemiyordum büyük kayıp ayollmini sezon arasına cesaretli bir hamle yapmışsın
Kızım biz önceden beri sevgiliymişiz, bunlar bir oyunun parçası.aa uzun demişsin ama bir çırpıda okudum hatta bölüm kısa bile geldi bana@Aserat @MayısKralı örnek alsınlar ayoll akıcı senaryo bakımından
@sokak sanati @dizi kolik aşkına nedense inanmadım ayoll @dizi kolik sanki sokak sanatini kullanıcak gibi hissediyorum darbeyi oradan yiyecek bu cins
Teşekkürler. 🙄 Ne güzel analizler yapmışsın.
Ara sezon finalinden sonra güzel bir hikaye düşünüyorum bakalım. Dimizin çiftleri var artık senle destere /dizi kolik&sokak sanati.
kullanıcak derken kamp arkdslarını kurtarmak için yanasıyordur sana sonra bir plan ile icabına bakmayı düşünürlerShane zaten böyle saçma sapan bi arada ölüyordu.
Benim kullanacak halim mi kalmış canavar oldum belki bu canavar halimle dünyaya hükmederiz
Ben ona diziyi ilk başlatmayı düşündüğü zamanlarda demiştim 3-4 yıl önce dişi bir rol olsun diye. Biliyordum hasta bakıcı olmayacağımı, bi gün dişlerimi çıkaracağımı.Artık yeni sezonda olacak herhalde.
TWD'de hiç hatırlamıyorum ama ben ilk 4 sezonunu izlemiştim, 4. sezonu da tamamlayamamıştım zaten. Eğer izlemediğim bölümlerde olmuşsa bilemem.
kamp arkdslarını kurtarmak için yanastın diye düşünüyorum cnm bakalımKızım biz önceden beri sevgiliymişiz, bunlar bir oyunun parçası.Gerçi bi yanlışına bakar @sokak sanati 'nın canına kıymam.
kullanıcak derken kamp arkdslarını kullanmak için yanasıyordur sana sonra bir plan ile icabına bakmayı düşünürlerben özel gücüme kavusayımda zaten senin icabına bakarım ayoll
Kızım biz önceden beri sevgiliymişiz, bunlar bir oyunun parçası.Gerçi bi yanlışına bakar @sokak sanati 'nın canına kıymam.
Ben de tam ona bakıyordum şimdi, hazır sezon arası vermişken okuyayım bari@MasacRE- ilk 10 bölümü okuma sözün vardı hatırlatırım.
hhahah aa sanane bee sen insanını ye sanamı kalmıs benim gönül işlerimSen artık çocuklarının anası evinin hanımı olacan seni biri ile baş göz etmek lazım yoksa bu leke ile yaşanmaz.@Yiğitt
Bana bucak saplandı ölmedim sen neyin kafasını yaşıyorsun. Bildiğin olumsuz biriyim ben. İtaat edeceksin
Zaten bir çırpıda okunuyor, bekliyorum o halde.Ben de tam ona bakıyordum şimdi, hazır sezon arası vermişken okuyayım bari
hhahah aa sanane bee sen insanını ye sanamı kalmıs benim gönül işlerim
Hiç zannetmiyorum, yeterince katlandım herhalde oradakilere? @mrt-06kamp arkdslarını kurtarmak için yanastın diye düşünüyorum cnm bakalım
@Çiğdem-'in yorumu da mantıklı senin ki de.Hiç zannetmiyorum, yeterince katlandım herhalde oradakilere? @mrt-06Artık farklı atraksiyonlar lazım, @sokak sanati ile beraberiz.Güveniyorum ona ama bakalım, bir yanlış yapmaz. Beni deli gibi seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?