TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

Biraz uzun oldu ara finale özel.
Etiket geldi demi?
aa uzun demişsin ama bir çırpıda okudum hatta bölüm kısa bile geldi bana
@Aserat @MayısKralı örnek alsınlar ayoll akıcı senaryo bakımından

kaan dosiden nasıl kurtulucak ama ben hala iddiamın arkasındayım bence onu oradan ben kurtarıcam destere ile birlikte bakalım aradan sonra görürüz diğer bölümde

@sokak sanati @dizi kolik aşkına nedense inanmadım ayoll @dizi kolik sanki sokak sanatini kullanıcak gibi hissediyorum darbeyi oradan yiyecek bu cins

aaa bu arada @Harunnn60 ölümünü beklemiyordum büyük kayıp ayoll
mini sezon arasına cesaretli bir hamle yapmışsın

Teşekkürler. 🙄 Ne güzel analizler yapmışsın.

Ara sezon finalinden sonra güzel bir hikaye düşünüyorum bakalım. Dimizin çiftleri var artık senle destere /dizi kolik&sokak sanati.

Bence de zaten Atacan farketti bu olayı sende ki potansiyeli ki böyle çılgın role döndün. Bu ikili bi yerden aklıma geliyor ama kimdi çıkaramadım sanki vardı böyle kötü çift.
Ben ona diziyi ilk başlatmayı düşündüğü zamanlarda demiştim 3-4 yıl önce dişi bir rol olsun diye. Biliyordum hasta bakıcı olmayacağımı, bi gün dişlerimi çıkaracağımı.
Artık yeni sezonda olacak herhalde.

TWD'de hiç hatırlamıyorum ama ben ilk 4 sezonunu izlemiştim, 4. sezonu da tamamlayamamıştım zaten. Eğer izlemediğim bölümlerde olmuşsa bilemem.

Shane zaten böyle saçma sapan bi arada ölüyordu.

Benim kullanacak halim mi kalmış canavar oldum belki bu canavar halimle dünyaya hükmederiz

Kızım biz önceden beri sevgiliymişiz, bunlar bir oyunun parçası.
Gerçi bi yanlışına bakar @sokak sanati 'nın canına kıymam.

Teşekkürler. 🙄 Ne güzel analizler yapmışsın.

Ara sezon finalinden sonra güzel bir hikaye düşünüyorum bakalım. Dimizin çiftleri var artık senle destere /dizi kolik&sokak sanati.
Shane zaten böyle saçma sapan bi arada ölüyordu.

Benim kullanacak halim mi kalmış canavar oldum belki bu canavar halimle dünyaya hükmederiz
kullanıcak derken kamp arkdslarını kurtarmak için yanasıyordur sana sonra bir plan ile icabına bakmayı düşünürler
ben özel gücüme kavusayımda zaten senin icabına bakarım ayoll

Yok twd'de değil böyle mr. Smith ile Mrs Smith tarzı bi çifti bir filmde. Onlara benzettim öpüşme falan.

kullanıcak derken kamp arkdslarını kullanmak için yanasıyordur sana sonra bir plan ile icabına bakmayı düşünürler
ben özel gücüme kavusayımda zaten senin icabına bakarım ayoll

Sen artık çocuklarının anası evinin hanımı olacan seni biri ile baş göz etmek lazım yoksa bu leke ile yaşanmaz.
@Yiğitt

Kızım biz önceden beri sevgiliymişiz, bunlar bir oyunun parçası.
Gerçi bi yanlışına bakar @sokak sanati 'nın canına kıymam.

Bana bucak saplandı ölmedim sen neyin kafasını yaşıyorsun. Bildiğin olumsuz biriyim ben. İtaat edeceksin

hhahah aa sanane bee sen insanını ye sanamı kalmıs benim gönül işlerim

Sokak sanati cookiesten sonra dark ile Harun'u da yedi,bunu fark eden ekip oldukça şaşırmış oldu,dizikolike dokunmaması ona ilgi olduğundanmı acaba yoksa başka bir plan düşündüğünden mi karışık bir durum,bu arada özgür ile ailesi ekibin kanını bakalım içecek mi? Bu durumdan habersiz ekibi sürprizler bekliyor.yardımcım cookiesi sokak sanati yedi artık ekipte birkaç kişi kalmış oldu sanırım.bu arada sokak sanati öbür bölümlerde başka kişileri de yiyecek mi bakalım,emeğine sağlık @mrt-06 iyi bir bölüm olmuş