TVen Yürüyen Ölüler 10. Bölüm (Sezon Finali)

@sokak sanati ile sevgili olmak? :A İlginç doğrusu. Çok fazla ters köşenin olduğu muhteşem bir bölüm olmuş. @mrt-06 çok beğendim. :X Ama neden sezon finali ya? :T: Yeni sezona kim öle kim kala...

Kanlı öpüşme sahnesi damga vurmuş sezon finaline. :F Youtube'a koysan tıklanma rekoru kırar. :A

@vadikızı mefta olmaktan son anda kurtuldu. :X Melek kediden de fazla canın varmış. :F

Kolsuz, bacaksız @denizz19 hayallerin suya düştü mü acaba canımmss. :A
Kanke sezon finali değil ara sezon finali yani 1 - 1.5 ay sonra devam edecek. :D Spordan ve diğer işlerimden fırsat olmuyordu ara vermekte çözüm buldum. :D

Bugün kanlı iliişkiyi tartışmıştık gizli reklam yaptım aslında. :F @XanTier @sokak sanati

Senin de psikopat olduğunu fark etmişsindir umarım. :A

Şaşırdığım doğrusu, hiç beklemiyordum ama bölüm en baştan beri ters köşelerle gelince benim başıma ne gelecek diye bi düşündüm. :F
İşte aslında birkaç bölüm öncesinden ipucu vermiştim, Deniz'in durumuyla dalga geçip safa yatıyordun yani içten içe nefret ediyordun ona. :A

Kanke sezon finali değil ara sezon finali yani 1 - 1.5 ay sonra devam edecek. :D Spordan ve diğer işlerimden fırsat olmuyordu ara vermekte çözüm buldum. :D

Bugün kanlı iliişkiyi tartışmıştık gizli reklam yaptım aslında. :F @XanTier @sokak sanati

Senin de psikopat olduğunu fark etmişsindir umarım. :A
Neyse sağlık olsun umarım o tarihte burda olup takip etme fırsatı yakalayabilirim. :T:

Evet, en sevdiğim. :X Ters köşe yapan karakterlere bayılırım. @sokak sanati bölümün starı benim diyor ama maalesef bence tüm sezonun dikkatini en çok çeken ben oldum kabul et aşkoom. :A

İşte aslında birkaç bölüm öncesinden ipucu vermiştim, Deniz'in durumuyla dalga geçip safa yatıyordun yani içten içe nefret ediyordun ona. :A
Haha. :F Ay kıyamam @denizz19'a da yazık oldu. Neyse platonik takılsın, illa bi kız bulursun üzülme canım. :A

Neyse sağlık olsun umarım o tarihte burda olup takip etme fırsatı yakalayabilirim. :T:

Evet, en sevdiğim. :X Ters köşe yapan karakterlere bayılırım. @sokak sanati bölümün starı benim diyor ama maalesef bence tüm sezonun dikkatini en çok çeken ben oldum kabul et aşkoom. :A
Onu konuşuruz, temelli gitme ikimiz içinde yoktu hatırlatırım. :T:

Güzel ikili olacaksınız bence. :D

Bence bu ikilinin karşısında kimse duramaz ama sen kesin beni satarsın.:A

Onu konuşuruz, temelli gitme ikimiz içinde yoktu hatırlatırım. :T:

Güzel ikili olacaksınız bence. :D
Karışık o işler. :( Konuşuruz bir ara. :X

Bence bu ikilinin karşısında kimse duramaz ama sen kesin beni satarsın.:A
Sana güvenip devam ettiren benim ilişkimizi, bak başka biri olsa korkup kaçardı. Değerimi bil. :A

@vadikızı var ya sonunda kavuştular ilk bölümden beri bonişim diye sayıklıyordu kızcağız. :A
Neyse, bakıcılığı Melek'e devrettiğime seviniyorum. Gına gelmişti. :A

Sana güvenip devam ettiren benim ilişkimizi, bak başka biri olsa korkup kaçardı. Değerimi bil. :A

Konuşma demişken özeli tamamlıyordum en son yarım kaldı. :F

Onlar da ölür belki. :A

Bence de zaten Atacan farketti bu olayı sende ki potansiyeli ki böyle çılgın role döndün. Bu ikili bi yerden aklıma geliyor ama kimdi çıkaramadım sanki vardı böyle kötü çift.:F