yorum dğeil gerçekelr onlar
Sen %1'lik kesime göre yorum yapmışsın ilk 2 maddede de
- - - Ekleme - - -
haksız olmadığını savunuyor ama kanıtlar ortada boşa çabaBeyazsoy hala neyi savunuyor anlayabilmiş değilim.![]()
yorum dğeil gerçekelr onlar
Sen %1'lik kesime göre yorum yapmışsın ilk 2 maddede de
haksız olmadığını savunuyor ama kanıtlar ortada boşa çabaBeyazsoy hala neyi savunuyor anlayabilmiş değilim.![]()
84 lüolmaması muhtemel orada orjinali,ne sadık kalmamış olabilirler çünkü olay93 senesinde geçiyor 7 yaşında olsa 86 lı sn nde hatanı buldum aynştayn ım ben![]()
revenge wiki sini takip ediyorum ben şopar
Burda o tarih yazılmışolay orjınalınde de 92'de geçiyor
Burda yazıyor herşey
Bi karakter için adamalar viki sayfası yapmişlar yahu
Ayrıca Emily'nin küçüklüğü için 2 kişi kullanmişlar bizde de kullanılırlar mı acaba😕
Emily Thorne - Wikipedia, the free encyclopedia
Hata falan yokmuş
Yüksel Aytuğ zaten Vadici. Şaşırmadım.
Kız meselesine gelince. 4 yaşı olunca ne oluyor? Ben okula 5 yaşımda gittim. 4 yaşımda okuma yazmam vardı.
Bende diyorum ki tarihler aynı kız minyonrevenge wiki sini takip ediyorum ben şopar
diyorum lki bizde o kısımda ufak değişiklikle 1-2 sene ileriye attırıvermişler olayı
Bende diyorum ki tarihler aynı kız minyonBazı çocuklar gelişmez yaşini göztermez...Sen kızın yaşini kanal D logosuna bağlıyorsan şöyle olsun
Olay 92'de olmuştur 93'de sonuclanmiştir..Mahkeme cıkısı görüntüleri onlar...93'de de kanal D kurulmuş demek ki
![]()
Ne ağlıyon daha iyi..Yaşlandiğinda genç gösterecenolanbilir mesela ben de 20 yim ama 17 gösteriyoruımacaba iyi bir şeyy mi o kız gibi minyonum 72 kiloyum diyince millet tip itip bakıyor inanmıyorlar bana![]()
![]()
tipi hallettik sıra parad ali ağaoğlu gibi olucam neyse konuya dönelim uzun lafın sopası initkamın sopası fena çarpmış
Ne ağlıyon daha iyi..Yaşlandiğinda genç gösterecenyaşlandiğinda genç biriyle evlenirsin yanında sırıtmazsin
Dezavantajı avantaja dönüştürürsün
![]()
Hata falan yokmuş
Yüksel Aytuğ zaten Vadici. Şaşırmadım.
Kız meselesine gelince. 4 yaşı olunca ne oluyor? Ben okula 5 yaşımda gittim. 4 yaşımda okuma yazmam vardı.
aynen 4 yaşında kitap okuyanda
yazı yazanda çok
ama eleştirmek için bahane arayınca bahane de çok aytuğ kendi çapında eleştiri yapayım demiş eline yüzüne bulaştırmış)