Yüksel Aytuğlar Da Düşer Durmaz Yerinde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler gözünüz gormuyormu yahu kız 4 yaşında daha konusamiyor küçük kız :))))) hala 9 yaşında diyorsunuz

rakamlar verip duruyorsunuz orjınalinde böyle dıyonuzda biz orjınalını değil intikama bakıyoruz.

sen 9 yaşındaki orjınalınde ki kızı 4 yaşında birine oynatırsan olacağı bu :)))))

25 deki yağmuru 40 daki nejatta verirsen olacağı bu

20sindeki amandayı 30 daki Berene verirseniz olacağı bu :))))))

ufak kasabayı ıstanbula tasırsaniz olacağı bu :))))))

beyazsoy hal yorumdasın kanıtla gel beren bence 30 değil 25 gösteriyor
orjinalinde de intikamda da kız5 gösteriyo ama 7 yaşında
ufak kasaba dediğin yerden new york un nersind ekalıyor biliyorsu nheralde

- - - Ekleme - - -

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (4 kayıtlı ve 2 misafir)

herkes mi hayalet olur arkadaş :d

84 lüolmaması muhtemel orada orjinali,ne sadık kalmamış olabilirler çünkü olay93 senesinde geçiyor 7 yaşında olsa 86 lı sn nde hatanı buldum aynştayn ım ben :D

Burda o tarih yazılmış :X olay orjınalınde de 92'de geçiyor :X Burda yazıyor herşey :F:F Bi karakter için adamalar viki sayfası yapmişlar yahu :X:X Ayrıca Emily'nin küçüklüğü için 2 kişi kullanmişlar bizde de kullanılırlar mı acaba😕
Emily Thorne - Wikipedia, the free encyclopedia

Burda o tarih yazılmış :X olay orjınalınde de 92'de geçiyor :X Burda yazıyor herşey :F:F Bi karakter için adamalar viki sayfası yapmişlar yahu :X:X Ayrıca Emily'nin küçüklüğü için 2 kişi kullanmişlar bizde de kullanılırlar mı acaba😕
Emily Thorne - Wikipedia, the free encyclopedia
revenge wiki sini takip ediyorum ben şopar :D
diyorum lki bizde o kısımda ufak değişiklikle 1-2 sene ileriye attırıvermişler olayı

Hata falan yokmuş :D

Yüksel Aytuğ zaten Vadici. Şaşırmadım.

Kız meselesine gelince. 4 yaşı olunca ne oluyor? Ben okula 5 yaşımda gittim. 4 yaşımda okuma yazmam vardı.

Kız meselesine gelince. 4 yaşı olunca ne oluyor? Ben okula 5 yaşımda gittim. 4 yaşımda okuma yazmam vardı.

forum aynştayn doluı :d
zaten baştan belliydi bu tepkiler ben gerekl iyerlere maruzatımı bildirdim konu yalan içerik kapatılsın diye ama yüksle aytuğ oterite ben sıradan üye olduğumdan konu kapatılmadı ben d ederdimi anlatmak için konuyu açtım:)

revenge wiki sini takip ediyorum ben şopar :D
diyorum lki bizde o kısımda ufak değişiklikle 1-2 sene ileriye attırıvermişler olayı
Bende diyorum ki tarihler aynı kız minyon :F:F Bazı çocuklar gelişmez yaşini göztermez...Sen kızın yaşini kanal D logosuna bağlıyorsan şöyle olsun :X Olay 92'de olmuştur 93'de sonuclanmiştir..Mahkeme cıkısı görüntüleri onlar...93'de de kanal D kurulmuş demek ki :F:F

Bende diyorum ki tarihler aynı kız minyon :F:F Bazı çocuklar gelişmez yaşini göztermez...Sen kızın yaşini kanal D logosuna bağlıyorsan şöyle olsun :X Olay 92'de olmuştur 93'de sonuclanmiştir..Mahkeme cıkısı görüntüleri onlar...93'de de kanal D kurulmuş demek ki :F:F

olanbilir mesela ben de 20 yim ama 17 gösteriyoruımacaba iyi bir şeyy mi o kız gibi minyonum 72 kiloyum diyince millet tip itip bakıyor inanmıyorlar bana :T :T

olanbilir mesela ben de 20 yim ama 17 gösteriyoruımacaba iyi bir şeyy mi o kız gibi minyonum 72 kiloyum diyince millet tip itip bakıyor inanmıyorlar bana :T :T
Ne ağlıyon daha iyi..Yaşlandiğinda genç gösterecen:X yaşlandiğinda genç biriyle evlenirsin yanında sırıtmazsin:X Dezavantajı avantaja dönüştürürsün :X:X

Ne ağlıyon daha iyi..Yaşlandiğinda genç gösterecen:X yaşlandiğinda genç biriyle evlenirsin yanında sırıtmazsin:X Dezavantajı avantaja dönüştürürsün :X:X
tipi hallettik sıra parad ali ağaoğlu gibi olucam neyse konuya dönelim uzun lafın sopası initkamın sopası fena çarpmış :D

aynen 4 yaşında kitap okuyanda

yazı yazanda çok

ama eleştirmek için bahane arayınca bahane de çok aytuğ kendi çapında eleştiri yapayım demiş eline yüzüne bulaştırmış :))

aynen 4 yaşında kitap okuyanda

yazı yazanda çok

ama eleştirmek için bahane arayınca bahane de çok aytuğ kendi çapında eleştiri yapayım demiş eline yüzüne bulaştırmış :))

sonr a emre neden temizlik hastası adamalr böyle pasaklı olursa emre de dayanamaz temizler :D