Hacı biliyom kızıyon ama şaka yapıyom hea
aga beni biliyosun vadi konularında hassasım ama sana kızamam şaka yaptığını da biliyon benim inadıma yazıyon
Hacı biliyom kızıyon ama şaka yapıyom hea
Suskunlar yeni sezonda ikinci kuşakta olacak tahmin ediyorum fakat pazartesi gününede alabilirler diziyi. Çünkü Ustura Kemal başlayacak Perşembe günleri.show da hep 1.ydik aşkı memnu ya falan fark atıyoduk eski vadi zaten reyting rekorları kırıyodu onu söylemiyorum bile
- - - Ekleme - - -
tamam
Ustura kemal perşembeyse takas izliyemezSuskunlar yeni sezonda ikinci kuşakta olacak tahmin ediyorum fakat pazartesi gününede alabilirler diziyi. Çünkü Ustura Kemal başlayacak Perşembe günleri.
Show TV 2005te 1. 2006 da 2. 2007de 2. 2008de 3. 2009da 4.-3. 2010da 3.-2. 2011de 2. 2012de 2.
Saner Ayar Show TVnin çok izlenen dizilerini bitirdi 2007 ve 2008de. Zaten KVPde 2008de ekonomik kriz yüzünden gitti başka bir kanala. Hatta Eşref Saati nedeniylede davalık oldular. Bu saatten sonra imkansız KVPnin Show TVye gelişi.
malesef imkansız show da para yokSuskunlar yeni sezonda ikinci kuşakta olacak tahmin ediyorum fakat pazartesi gününede alabilirler diziyi. Çünkü Ustura Kemal başlayacak Perşembe günleri.
Show TV 2005te 1. 2006 da 2. 2007de 2. 2008de 3. 2009da 4.-3. 2010da 3.-2. 2011de 2. 2012de 2.
Saner Ayar Show TVnin çok izlenen dizilerini bitirdi 2007 ve 2008de. Zaten KVPde 2008de ekonomik kriz yüzünden gitti başka bir kanala. Hatta Eşref Saati nedeniylede davalık oldular. Bu saatten sonra imkansız KVPnin Show TVye gelişi.
Perşembe diyolar ama Pazarteside diyolar. Tam belli değil.:GDG:Ustura kemal perşembeyse takas izliyemez
Perşembe diyolar ama Pazarteside diyolar. Tam belli değil.:GDG:
Şu an duyduğum kadarıyla Perşembe kesin ama bilmiyorum. Daha öncede Çarşamba kesin diyorlardı. Yani dizinin ilişki durumu : Karmaşıkçrşmbada demişlerdi
Şu an duyduğum kadarıyla Perşembe kesin ama bilmiyorum. Daha öncede Çarşamba kesin diyorlardı. Yani dizinin ilişki durumu : Karmaşık
Ustura kemal perşembeyse takas izliyemez
Sanırım aynı dönemi anlatan Veda diziside Kanal D de ekrana geleceği için seçmişlerdir Perşembeyi. İkiside 1918 dönemini anlatıyor.:GDG:aynen aga usturayı izlicektim perşembe olmaz o show eğer perşembeye koyarsa akıl yok demektir kanalda erkek dizisi tutar mı perşembe koy başka güne izleyelim çakırı
Sanırım aynı dönemi anlatan Veda diziside Kanal D de ekrana geleceği için seçmişlerdir Perşembeyi. İkiside 1918 dönemini anlatıyor.:GDG:
Sanırım aynı dönemi anlatan Veda diziside Kanal D de ekrana geleceği için seçmişlerdir Perşembeyi. İkiside 1918 dönemini anlatıyor.:GDG:
ikiside tutmaz eğer perşembe olursa ustura kemal yoksa tutar oktay kaynarca nın çok hayranı var ben izlicem mesela
Daha çok var her ikisin başlaması içinde. O zamana kadar bakalım daha neler diyecekler.ikiside tutmaz eğer perşembe olursa ustura kemal yoksa tutar oktay kaynarca nın çok hayranı var ben izlicem mesela
İzlicektinn ama yalan oldu
yok aga izlerim ya perşembeye koymazlar
Suskunlar kanal değiştirecektir .Çünkü şu anda Suskunların reytingi ortalama 5 en son ki bölüm reyting 4.93 almıştı .Bu reytingle Show devam ettirmez onun için ben kanal değiştireceğini düşünüyorumSuskunlar yeni sezonda ikinci kuşakta olacak tahmin ediyorum fakat pazartesi gününede alabilirler diziyi. Çünkü Ustura Kemal başlayacak Perşembe günleri.