Yüksel Aytuğ'da Kurtlar Vadisinin Atv'ye geçeceğini onayladı

ya fox reklamsız üst üste başlatıyo dizileri mecbur bakacaklar Dinle Sevgiliye :d

- - - Ekleme - - -

bn diyomki kvp fxta olsaydı dnle svgili artardı ama revan ile takas dizinin gün değişkliğine kadar gittiler :D

aga vadi fox a geçse dinle sevgili olmaz ki 20 de özet 21.45 te yeni bölüm olur :D

yuhh öyle bişey imkansız :D kendi günü kendi saati var imkanı yok günü değişmez bunu söylemen bile komik revan olamaz öyle bişey :D
Olan Alemin Kıralına olucak yazık harcıcaklar güzelim diziyi :D Kvp geldi atv de sorunlar başlar artık :) birbir diziler finale gidr :d

İkinci kuşak 23.00 oluyor, Show Tv`de 21.45`te yayınlanıyordu 22.00de yayınlansa ne olur? Ayrıca Pana`dan açıklama gelene kadar ben atv olduğuna inanmıyorum. Neden geçen sene atv elinden bıraktı da şimdi aldı?
atv bırakmadı ki iktidar yanlısı olduğu için atv senaryoya müdahale etti ve bu yüzden kontrat biter bitmez ayrıldık bu sene kanal satılıyo ondan atv ye döndük

Karşısına program koyulsa nasıl olur? 21.00e kadar program, 45 dakika özet, 21.45 Yeni Bölüm :D

revan aga olmaz diyom ya pana kabul etmez öyle bişeyi 9 yıllık dizi bugüne kadar yapılmadı şimdi mi yapılacak :D

- - - Ekleme - - -

Hooop Deniz Yıldızını unutma 20.45 de bitiyo aga vadi 20.45 de başlardı foxta olsaydı :)

deniz yıldızı erkene alınırdı vadi olsa :D

- - - Ekleme - - -

Olan Alemin Kıralına olucak yazık harcıcaklar güzelim diziyi :D Kvp geldi atv de sorunlar başlar artık :) birbir diziler finale gidr :d

vadi bi rakibini yok etti süper süper onun aldığı 4 reytingi vadiye akar fatmagülde bitiyo vadi uçar gider artık yeni sezonda :D

revan aga olmaz diyom ya pana kabul etmez öyle bişeyi 9 yıllık dizi bugüne kadar yapılmadı şimdi mi yapılacak :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

vadi bi rakibini yok etti süper süper onun aldığı 4 reytingi vadiye akar fatmagülde bitiyo vadi uçar gider artık yeni sezonda :D
Benim bazı arkadaşlarım izliyor. Atvde olmasından memnun değiller. Atv`de senaryonun bir az garip ilerilediğini söylüyorlar

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Alemin kıralı izleyicis kvp yi tercih etmez tabiiki kndini kandırma :D atv de hüsrana ugrayacak aga foxa gecmedine pisman olucaklar ne gzl tam saat 21.45 de olucaktı reytingler uçacaktı :d

Alemin kıralı izleyicis kvp yi tercih etmez tabiiki kndini kandırma :D atv de hüsrana ugrayacak aga foxa gecmedine pisman olucaklar ne gzl tam saat 21.45 de olucaktı reytingler uçacaktı :d

ne hüsranı aga şov yapacak merak etme sen :D

- - - Ekleme - - -

Benim bazı arkadaşlarım izliyor. Atvde olmasından memnun değiller. Atv`de senaryonun bir az garip ilerilediğini söylüyorlar

doğru diyolar bak vadi nin 9 yıllık kariyerinde en durgun bölümleri atv de oldu hep senaryoya müdahale ettiler herşeyi sansürlediler yaktılar bizi ama bu sefer kanal satılıyo ya bizşey olmaz rahatım o yüzden :D

- - - Ekleme - - -

doğru diyolar bak vadi nin 9 yıllık kariyerinde en durgun bölümleri atv de oldu hep senaryoya müdahale ettiler herşeyi sansürlediler yaktılar bizi ama bu sefer kanal satılıyo ya bizşey olmaz rahatım o yüzden :D

neyse neyse başlasında ozmn görürüz ne kadar alıyo kanal d yine persembeye bomba dizi hazırlar merk etme aga kaçışınız yok kanal d den bahsediyoz ezicek atv yi :d

- - - Ekleme - - -

Satılması kesin değil daha ama. Bence Vadi de bunu bekliyor. Eğer satılırsa Pana tarafından açıklanacak. Satılmazsa başka kanalla anlaşacak

neyse neyse başlasında ozmn görürüz ne kadar alıyo kanal d yine persembeye bomba dizi hazırlar merk etme aga kaçışınız yok kanal d den bahsediyoz ezicek atv yi :d

neyi eziyo aga vadi en durgun döneminde bile atv de çok iyi reytingler aldı show da az ezmedik kanal d yi baktılar başka yol yok vadiyi aldılar ama pusuyla ezmeye devam ettik :d

- - - Ekleme - - -

Satılması kesin değil daha ama. Bence Vadi de bunu bekliyor. Eğer satılırsa Pana tarafından açıklanacak. Satılmazsa başka kanalla anlaşacak

pana garantiyi almadan geçmez atv ye

neyi eziyo aga vadi en durgun döneminde bile atv de çok iyi reytingler aldı show da az ezmedik kanal d yi baktılar başka yol yok vadiyi aldılar ama pusuyla ezmeye devam ettik :d

- - - Ekleme - - -

pana garantiyi almadan geçmez atv ye
atv deyken 10-15 alıyodu şimdi okadarını alamaz bnce 9-12 arası alıcak hacı :))

İkinci kuşak 23.00 oluyor, Show Tv`de 21.45`te yayınlanıyordu 22.00de yayınlansa ne olur? Ayrıca Pana`dan açıklama gelene kadar ben atv olduğuna inanmıyorum. Neden geçen sene atv elinden bıraktı da şimdi aldı?
Atv bırakmadı. Dizi kendi gitti başka bir kanala. Her zaman fazla parayı veren kazanır. Muhteşem Yüzyılda öyle uçmuştu Show TV[FONT=verdana, arial]den. Ayrıca Pt1 dizileri kesinlikle özetsiz yayınlanamaz. En az yarım saat en fazla 1 saat özetli olmalıdır günümüz koşullarında. Evet Show TVde 21.45 te başlıyordu fakat sağlıksız koşullara giriyordu dizi için. Artık özet çok ya da az olunca dizi için tehlike sinyalleri çalıyor demektir. [/FONT]

hayal kurma aga final sezonunda şov yaparız

- - - Ekleme - - -

keşke show a dönsek ya yuvamıza dönsek :(
Eski Show TV olsa dönebilirdi fakat ekonomik krizden en fazla etkilenen kanal Show TV oldu 2008de. Birde Saner Ayar Show TVyi çok bozdu. Show TV 2005ten sonra toparlanamadı gitti. KVP yüksek maliyetli bi iş. Bu yüzden Atv en hayırlsı.

Eski Show TV olsa dönebilirdi fakat ekonomik krizden en fazla etkilenen kanal Show TV oldu 2008de. Birde Saner Ayar Show TVyi çok bozdu. Show TV 2005ten sonra toparlanamadı gitti. KVP yüksek maliyetli bi iş. Bu yüzden Atv en hayırlsı.

show da hep 1.ydik aşkı memnu ya falan fark atıyoduk eski vadi zaten reyting rekorları kırıyodu onu söylemiyorum bile :D

- - - Ekleme - - -

Suskunlar daha ii Show da bilio ztn ondan almıyo :d

tamam :d