1.Sezonda yoktu sanırım benmi unuttum sonra geliyordur@Forumdash hayrandı diziye. O herşeyi hatırlıyordur.
1.Sezonda yoktu sanırım benmi unuttum sonra geliyordur@Forumdash hayrandı diziye. O herşeyi hatırlıyordur.
Aynen 2. sezonda dahil oldu diziye. Bak Engin yüzünden merak ettim şimdi diziyi.1.Sezonda yoktu sanırım benmi unuttum sonra geliyordur@Forumdash
İkinci sezona baslamaya hevesim yoktu onun merakından bakarız artıkAynen 2. sezonda dahil oldu diziye. Bak Engin yüzünden merak ettim şimdi diziyi.
Ayça Ayşin Turan gıcığının saçını basını yollarsınız @serhatt 'la.İkinci sezona baslamaya hevesim yoktu onun merakından bakarız artık@serhatt da şey sahne var mı diye bakar@Forumdash
Umarım ecünnülerin koynuna girmiyordurİkinci sezona baslamaya hevesim yoktu onun merakından bakarız artık@serhatt da şey sahne var mı diye bakar@Forumdash
Yerlerde sürümek lazım saçlarından tutup
Karsilikli sahneleri var mi
Yine atlıyorum evet var.
Umarım ecünnülerin koynuna girmiyordur
Bu dizinin kadın castı çok kötüydü biriside Çukura geldi
Çukur'u çukura götürecek.Bu dizinin kadın castı çok kötüydü biriside Çukura geldi
Zaten yeni sezona hevesim yok tek tesellim senaristin bu ecünnü sezonundan gelecek tepkiyle vazgeçeçecek düşüncesi 3.bölümde vazgeçerÇukur'u çukura götürecek.
Allah yardımcın olsunBu dizinin kadın castı çok kötüydü biriside Çukura geldi
Düzelmezse bırakırımAllah yardımcın olsun
Hiçde vazgeçmez. Bence sende bırak Çukur'u artık. Yeni yelkenlere açıl.Zaten yeni sezona hevesim yok tek tesellim senaristin bu ecünnü sezonundan gelecek tepkiyle vazgeçeçecek düşüncesi 3.bölümde vazgeçer
Pilot var vazgeçmezseler kendileri bilirlerHiçde vazgeçmez. Bence sende bırak Çukur'u artık. Yeni yelkenlere açıl.
Kadın dizisine başlarsın.Pilot var vazgeçmezseler kendileri bilirler
Yok, sezon finali yaptı. Zirveyi senin o EDHO'na bırakacak değiliz.O Dizi bitmedi mi 😱😱😱
Yok, sezon finali yaptı. Zirveyi senin o EDHO'na bırakacak değiliz.
Ben bitecek sanıyordum @sokak sanati @xBUGRAx 😱O Dizi bitmedi mi 😱😱😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?