1.Sezonda yoktu sanırım benmi unuttum sonra geliyordur@Forumdash hayrandı diziye. O herşeyi hatırlıyordur.![]()
1.Sezonda yoktu sanırım benmi unuttum sonra geliyordur@Forumdash hayrandı diziye. O herşeyi hatırlıyordur.![]()
Aynen 2. sezonda dahil oldu diziye. Bak Engin yüzünden merak ettim şimdi diziyi.1.Sezonda yoktu sanırım benmi unuttum sonra geliyordur@Forumdash
İkinci sezona baslamaya hevesim yoktu onun merakından bakarız artıkAynen 2. sezonda dahil oldu diziye. Bak Engin yüzünden merak ettim şimdi diziyi.![]()
Ayça Ayşin Turan gıcığının saçını basını yollarsınız @serhatt 'la.İkinci sezona baslamaya hevesim yoktu onun merakından bakarız artık@serhatt da şey sahne var mı diye bakar
@Forumdash
Umarım ecünnülerin koynuna girmiyordurİkinci sezona baslamaya hevesim yoktu onun merakından bakarız artık@serhatt da şey sahne var mı diye bakar
@Forumdash
Yerlerde sürümek lazım saçlarından tutup
Karsilikli sahneleri var mi![]()
Yine atlıyorum evet var.
Umarım ecünnülerin koynuna girmiyordur![]()
Bu dizinin kadın castı çok kötüydü biriside Çukura geldi
Çukur'u çukura götürecek.Bu dizinin kadın castı çok kötüydü biriside Çukura geldi![]()
![]()
![]()
Zaten yeni sezona hevesim yok tek tesellim senaristin bu ecünnü sezonundan gelecek tepkiyle vazgeçeçecek düşüncesi 3.bölümde vazgeçerÇukur'u çukura götürecek.![]()
Allah yardımcın olsunBu dizinin kadın castı çok kötüydü biriside Çukura geldi![]()
![]()
![]()
Düzelmezse bırakırımAllah yardımcın olsun![]()
Hiçde vazgeçmez. Bence sende bırak Çukur'u artık. Yeni yelkenlere açıl.Zaten yeni sezona hevesim yok tek tesellim senaristin bu ecünnü sezonundan gelecek tepkiyle vazgeçeçecek düşüncesi 3.bölümde vazgeçer![]()
Pilot var vazgeçmezseler kendileri bilirlerHiçde vazgeçmez. Bence sende bırak Çukur'u artık. Yeni yelkenlere açıl.![]()
Kadın dizisine başlarsın.Pilot var vazgeçmezseler kendileri bilirler![]()
Yok, sezon finali yaptı. Zirveyi senin o EDHO'na bırakacak değiliz.O Dizi bitmedi mi 😱😱😱
Yok, sezon finali yaptı. Zirveyi senin o EDHO'na bırakacak değiliz.![]()
Ben bitecek sanıyordum @sokak sanati @xBUGRAx 😱O Dizi bitmedi mi 😱😱😱