xemrexxx'in Muhteşem Yazısı

Bende beğendim güzel yazı olmuş,Nigar Kalfa ve Elveda Rumeli kısmına tamamen katılıyorum.
Eline sağlık.:)

Çok güzel yazı olmuş baya uğraşmışın .Her bir şeyin gizli bir kahramanı var derler ya sende Muhteşem Yüzyıl ın gizli kahramanısın
Seçimlerde güzel olmuş🙂

Güzel bir yazı olmuş.En çok beğendiğim ise en'ler oldu.Eline sağlık. :)

ahahahah sonunda kendinde kabul ediyorsun tüm haberleri matbanda kendinin uydurduğunu bu itirafı @RevaN sezon finaline almalı :F

Genel olarak göz gezdirdim güzel olmuş eşline sağlık.:DKatılmadığım noktalar olsada...

Eline sağlık kendini iyi ifade etmişsin biraz sert br yazı olmuş ama. :A Tabii Mustafa konusuna katılmam mümkün değil. :)

NERESİ SERT olmuş :A
Bir de dizinin ''cahilleri'' ortaya çıkarması vardı.Osmanlı'yı körü körüne savunan,Kanuni'nin bindiği atları karıştıran çok insan vardı, dizi onlara kapak oldu.

Son olarak dizinin dizi izleyicisi tarafından uğradığı haksızlık var.MY yayınlandığı dönemde her alanda zirvede yer alabilen ilk dizi olduğundan herkesin saldırısı altındaydı.Beren-Vadi tartışması yapanlar bile anti MY'cilikte birleşiyordu; komple Star'ı savunanlar konu MY olunca burun kıvırıyordu.Dizinin büyük emeklerle elde ettiği zirveler kıskançlıkla karalanıyordu.

Şu kısımlarda öfke sezdim biraz. :A

emeğine sağlık güzel bi yazı olmuş. :)
ne kadar kendini hep tekrara soksa da kaliteli bir diziydi ve başarıları da malum. tebrikler. :d