elveda rumeliyi seviyorum zaten konuda da genelde demişim hepsi değilÇoklu başrol istiyorsan yaprak dökümü vardı aynı elveda rumelide olduğu gibi 7 sekiz başrol vardi
olabilirbu arada kıskandım ben de mi "muhteşem" bir yazı yazsam
Adam isme gönderme yapıcam diye "muhteşem" egoist bir başlık atmış.
ne var yani my varsa muhteşem olacak zaten :aanti hürremciliği mi 😱
GENELDE dedik lo GENELDE böyle @pompy gibi taklınca ponpy de sensin sanıyorumÇ yaprak dökümü myden çok önce çoklu başrol vardı. aynı o elveda rumeli hatta ikinci bahar
ve çemberimde gül oyada var
istek üzerine yazdıkBir üyenin kendisi için reyting köşe yazısı yazması.
ölüm bölümünde melek yapıverdi ama birden, hatunlar etek öpmeye geldi halktan bir sevgi gösterisi falan )ne var yani my varsa muhteşem olacak zaten :a
yatturasa evet anti hürremciliği adam tarihin en ezik sultanlarından şah sultanla bile hürreme hakarret etti
GENELDE dedik lo GENELDE böyle @pompy gibi taklınca ponpy de sensin sanıyorum
işte knedi saçmalığı herhalde timur kafasına vurdu dizinin en önemli karakteri bu nettin diyeölüm bölümünde melek yapıverdi ama birden, hatunlar etek öpmeye geldi halktan bir sevgi gösterisi falan )
Yaprak Dökümünün kitabını okuduğumda başrol Ali Rıza Bey gibiydi.Diğerleri biraz daha arkada kalıyordu.Hikaye farklı kollardan gelip Ali Rıza Bey'de birleşiyordu.Dizide nasıl işlediler bilmiyorum.Çoklu başrol istiyorsan yaprak dökümü vardı aynı elveda rumelide olduğu gibi 7 sekiz başrol vardi
sen ne yazdığının farkında değilsin))) bu kısıtlamayı yıktı demissin. bunu yıkan daha on ce onlarca dizi varne var yani my varsa muhteşem olacak zaten :a
yatturasa evet anti hürremciliği adam tarihin en ezik sultanlarından şah sultanla bile hürreme hakarret etti
GENELDE dedik lo GENELDE böyle @pompy gibi taklınca ponpy de sensin sanıyorum
istek üzerine yazdık
arkadaş genelde diyoruz başka örnekler olduğnu biliyoruz zaten yazıda elveda rumeliyi sevdiğimi yazmışıım demek ki diziyi biliyorum diğerleri 1 ya da2 yıl sürdü bir elveda rumeli 3e geçti o da 3te erken final yaptı hem my 4.sezona 15 karaktere teaser yaparak girdi bu sezonbaşı en başrollü dizi merhametti 5 ilesen ne yazdığının farkında değilsin))) bu kısıtlamayı yıktı demissin. bunu yıkan daha on ce onlarca dizi var
reşat nuri kitaplarında genelde başrol bir yada iki kişidir. diziler kitaba pek sadık kalmadıkları için kitaptaki tüm karakterler başrol oldu .hatta en az başrol ali rıza bey düştü)))Yaprak Dökümünün kitabını okuduğumda başrol Ali Rıza Bey gibiydi.Diğerleri biraz daha arkada kalıyordu.Hikaye farklı kollardan gelip Ali Rıza Bey'de birleşiyordu.Dizide nasıl işlediler bilmiyorum.
hacı sen ne yazdığının farkıda değilsin genel demiyorsun tekli başrol sistemini yıktı diyon. bende do yorum ki bunu yıkan my değil ikinci bahar asmalı konak çok önceden bu sistemi yıktı. günlük diziler zaten çoklu başrol sistemine göre işlerarkadaş genelde diyoruz başka örnekler olduğnu biliyoruz zaten yazıda elveda rumeliyi sevdiğimi yazmışıım demek ki diziyi biliyorum diğerleri 1 ya da2 yıl sürdü bir elveda rumeli 3e geçti o da 3te erken final yaptı hem my 4.sezona 15 karaktere teaser yaparak girdi bu sezonbaşı en başrollü dizi merhametti 5 ile
ay sen yazının başka kısmına taktın hata bulduğun yerinden vuruyorsun boşuna çabalama gerçekçi değilsinhacı sen ne yazdığının farkıda değilsin genel demiyorsun tekli başrol sistemini yıktı diyon. bende do yorum ki bunu yıkan my değil ikinci bahar asmalı konak çok önceden bu sistemi yıktı. günlük diziler zaten çoklu başrol sistemine göre işler
yazı. ister sahici bul ister bulma o senin dünya ama eleştirileri demet akalın vastliyla savuşturmazsın dikkate alsan daha iyi savunma olur)))ay sen yazının başka kısmına taktın hata bulduğun yerinden vuruyorsun boşuna çabalama gerçekçi değilsin
iyi o ''yıktı'' kelmesini değiştirdim ne kadar gerçekte ''yıktı'' olsa da hadi bbyazı. ister sahici bul ister bulma o senin dünya ama eleştirileri demet akalın vastliyla savuşturmazsın dikkate alsan daha iyi savunma olur)))
(Okumadı) .ssBeğendim güzel yazı olmuş, emeğine sağlık.
tam totoşluk hareket işte şimdi rencide etmeyeyim dedim yas döneminde ne de olsa(Okumadı) .ss
ne alaksı varBu köşe yazısı değil biyografi olmuş
myden bahsetmissin sonuçtane alaksı var