baban niye seninle konuşsun adamcağızın başı ağrıraramızda çok ilginç bir ilişki var daha doğrusu iletişim demem gerekiyor galiba
anlaşıp anlaşamadığımızı hala çözemedim 😵
ama şöyle ilginç birşey var ayol ben babamla bukadar konuşmuyorum![]()
romanlar çalgısız ben postsuz yaşayamampost kasmadan yaşayamaz![]()
aaa çok ayıpp ben sana iltifat ediyorum senin yaptığına bak 🙂🙂baban niye seninle konuşsun adamcağızın başı ağrır
romanlar çalgısız ben postsuz yaşayamam![]()
ben de sana iltifat ediyom işte baban 40-50 yaşında adam burada yaşıtlarınla konuşuyon işte psikolojin gayet iyi ya @destere gibi 60 lık bülent ersoyla konuşmaya çalışsaydınaaa çok ayıpp ben sana iltifat ediyorum senin yaptığına bak 🙂🙂
destere yakaladı seni emre kaç bence hemenben de sana iltifat ediyom işte baban 40-50 yaşında adam burada yaşıtlarınla konuşuyon işte psikolojin gayet iyi ya @destere gibi 60 lık bülent ersoyla konuşmaya çalışsaydın![]()
aramızda çok ilginç bir ilişki var daha doğrusu iletişim demem gerekiyor galiba
anlaşıp anlaşamadığımızı hala çözemedim 😵
ama şöyle ilginç birşey var ayol ben babamla bukadar konuşmuyorum![]()
ayyy çek şunu gözümün önünden gece gece yine nerden buldun getirdin bunu![]()
işte ortak noktanızsizi birleştiren parlak yumurta gücü
![]()
bu çürük yumurtaya benziyor![]()
işte ortak noktanızsizi birleştiren parlak yumurta gücü
![]()
kendin itiraf ettinayyy çek şunu gözümün önünden gece gece yine nerden buldun getirdin bunu![]()
hahahahah hiç güleceğim yoktu vlla süper cevapbu çürük yumurtaya benziyor![]()
çürükte niye peşinden koşturuyorsunuzbu çürük yumurtaya benziyor![]()
hay felixler gagalasın seni .sskendin itiraf ettindedin benim @xemrexxx le acayip bir ortak ilişkimiz var nedir bir türlü çıkaramadım diyordun
aslında felix olduğunu söyleyecektin ortak çekim gücünün? ama dilin varmadı söylemeye
![]()
niye koşalım kiçürükte niye peşinden koşturuyorsunuz![]()
çürükte niye peşinden koşturuyorsunuz![]()
ayyy sizde olmasanız morelim düzelmicekti vlla 🙂🙂🙂hay felixler gagalasın seni .ss
niye koşalım ki![]()
denizz19 u öldürmeyi hobi haline getirecek o arkadaşUyduruk konular açmayı seven, ama sevdiğim bir arkadaş.![]()