- Reaksiyon puanı
- 34,722
- Puanı
- 1,061
baban niye seninle konuşsun adamcağızın başı ağrıraramızda çok ilginç bir ilişki var daha doğrusu iletişim demem gerekiyor galiba
anlaşıp anlaşamadığımızı hala çözemedim 😵
ama şöyle ilginç birşey var ayol ben babamla bukadar konuşmuyorum
romanlar çalgısız ben postsuz yaşayamampost kasmadan yaşayamaz
aaa çok ayıpp ben sana iltifat ediyorum senin yaptığına bak 🙂🙂baban niye seninle konuşsun adamcağızın başı ağrır
romanlar çalgısız ben postsuz yaşayamam
ben de sana iltifat ediyom işte baban 40-50 yaşında adam burada yaşıtlarınla konuşuyon işte psikolojin gayet iyi ya @destere gibi 60 lık bülent ersoyla konuşmaya çalışsaydınaaa çok ayıpp ben sana iltifat ediyorum senin yaptığına bak 🙂🙂
destere yakaladı seni emre kaç bence hemenben de sana iltifat ediyom işte baban 40-50 yaşında adam burada yaşıtlarınla konuşuyon işte psikolojin gayet iyi ya @destere gibi 60 lık bülent ersoyla konuşmaya çalışsaydın
aramızda çok ilginç bir ilişki var daha doğrusu iletişim demem gerekiyor galiba
anlaşıp anlaşamadığımızı hala çözemedim 😵
ama şöyle ilginç birşey var ayol ben babamla bukadar konuşmuyorum
ayyy çek şunu gözümün önünden gece gece yine nerden buldun getirdin bunu
işte ortak noktanızsizi birleştiren parlak yumurta gücü
bu çürük yumurtaya benziyor
işte ortak noktanızsizi birleştiren parlak yumurta gücü
kendin itiraf ettinayyy çek şunu gözümün önünden gece gece yine nerden buldun getirdin bunu
hahahahah hiç güleceğim yoktu vlla süper cevapbu çürük yumurtaya benziyor
çürükte niye peşinden koşturuyorsunuzbu çürük yumurtaya benziyor
hay felixler gagalasın seni .sskendin itiraf ettindedin benim @xemrexxx le acayip bir ortak ilişkimiz var nedir bir türlü çıkaramadım diyordunaslında felix olduğunu söyleyecektin ortak çekim gücünün? ama dilin varmadı söylemeye
niye koşalım kiçürükte niye peşinden koşturuyorsunuz
çürükte niye peşinden koşturuyorsunuz
ayyy sizde olmasanız morelim düzelmicekti vlla 🙂🙂🙂hay felixler gagalasın seni .ss
niye koşalım ki
denizz19 u öldürmeyi hobi haline getirecek o arkadaşUyduruk konular açmayı seven, ama sevdiğim bir arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?