Allah aşkına gecenin köründe yeni bir tartışma konusu daha çıkarma.Tebrik ederim. Sayende bende iyi post kasıyorum
Bu orjinal Meryem'ci değildi bee @Bully . Nerde kazanacak karakter ve onu tutuyordu. Hürrem Beyazıt diyordu bu Selim'in kazanacağıni bildiği için onu tutuyordu.
ay o pisle ne tartışıcam be elem keder çukuran düşmüş debelenip duruyorTebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.
Bu da iğrenç ötesi hediyen.
Allah aşkına gecenin köründe yeni bir tartışma konusu daha çıkarma.
Forum halkı olarak her gün birbirinize akıttığınız elem kederi görmekten usandık da, onun için öyle söyledim.ay o pisle ne tartışıcam be elem keder çukuran düşmüş debelenip duruyor
halkı kim takar cuhurbaşkanı bile takmıyor biz niye takalımForum halkı olarak her gün kavgalarınızı görmekten usandık da, onun için öyle söyledim.
Tebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.
Tibrik idirim imrixxx
Tebrikler Emre.
2014 yılında Emre için caps yapmıştım yine gülelim biraz.
Ekli dosyayı görüntüle 46663
E yuh artık. ss Neyse tebrikler melun Hürremci son zamanlarda @sokak sanati'nin payı büyük bu kulübe girmende.
Tebrik ederim. Sayende bende iyi post kasıyorum
Bu orjinal Meryem'ci değildi bee @Bully . Nerde kazanacak karakter ve onu tutuyordu. Hürrem Beyazıt diyordu bu Selim'in kazanacağıni bildiği için onu tutuyordu.
Tebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.
Tebrikler çaylak üye ))) @xemrexxx
tebrikler
teşekkürler ay pis sokak totoşu hala iftira atıyor pis pis .ssTebrikler emoji
teşekkürler ay pis sokak totoşu hala iftira atıyor pis pis .ss
sen kösem konusuna bak .ssTüm dediklerim doğru tabi ki.
sen kösem konusuna bak .ss
de get okumadınYine aynı şeyler. Kaç kere okudum aynı mesajı.
de get okumadın