Allah aşkına gecenin köründe yeni bir tartışma konusu daha çıkarma.Tebrik ederim. Sayende bende iyi post kasıyorum
Bu orjinal Meryem'ci değildi bee @Bully . Nerde kazanacak karakter ve onu tutuyordu. Hürrem Beyazıt diyordu bu Selim'in kazanacağıni bildiği için onu tutuyordu.![]()
ay o pisle ne tartışıcam be elem keder çukuran düşmüş debelenip duruyorTebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.
Bu da iğrenç ötesi hediyen.
![]()
Allah aşkına gecenin köründe yeni bir tartışma konusu daha çıkarma.![]()
Forum halkı olarak her gün birbirinize akıttığınız elem kederi görmekten usandık da, onun için öyle söyledim.ay o pisle ne tartışıcam be elem keder çukuran düşmüş debelenip duruyor![]()
halkı kim takar cuhurbaşkanı bile takmıyor biz niye takalımForum halkı olarak her gün kavgalarınızı görmekten usandık da, onun için öyle söyledim.![]()
Tebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.
![]()
Tibrik idirim imrixxx![]()
![]()
Tebrikler Emre.
2014 yılında Emre için caps yapmıştım yine gülelim biraz.
Ekli dosyayı görüntüle 46663
E yuh artık. ss Neyse tebrikler melun Hürremci son zamanlarda @sokak sanati'nin payı büyük bu kulübe girmende.![]()
Tebrik ederim. Sayende bende iyi post kasıyorum
Bu orjinal Meryem'ci değildi bee @Bully . Nerde kazanacak karakter ve onu tutuyordu. Hürrem Beyazıt diyordu bu Selim'in kazanacağıni bildiği için onu tutuyordu.![]()
Tebrikler @xemrexxx, nice güzel mesajlar dilerim. Gerçekten çok büyük bir başarı.
![]()
Tebrikler çaylak üye))) @xemrexxx
tebrikler![]()
teşekkürlerTebrikler emoji![]()
teşekkürleray pis sokak totoşu hala iftira atıyor pis pis .ss
sen kösem konusuna bak .ssTüm dediklerim doğru tabi ki.![]()
sen kösem konusuna bak .ss
de get okumadınYine aynı şeyler. Kaç kere okudum aynı mesajı.![]()
de get okumadın![]()