xemrexxx, 100.000'ler Kulübünde!

hep gerdekte gelinin beli kırıldı haberleri çıkardı bu defa senin belin kırılici gibi:A
kafanı kırıcam ben senin asıl oklavamı uzun bir radan sonr sandıktan çıakrma zamanı gelmiş bence :F:F:F
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Seninki seneye ay yapim da o yuzden bişey demicem, benim yerime"SEN" yere göğe sığdıramiceksin[emoji23] [emoji23] [emoji23]
bnmki cdeğil ama ay yapımın şu batık haline rağmen dizisi 7-8 reyting alırsa seninki olması muhtemel :D

Seninki seneye ay yapim da o yuzden bişey demicem, benim yerime"SEN" yere göğe sığdıramiceksin[emoji23] [emoji23] [emoji23]
bnmki cdeğil ama ay yapımın şu batık haline rağmen dizisi 7-8 reyting alırsa seninki olması muhtemel :D

Hiç k.bakmayın seneye bi dizinin muhtelası olmam.Bi 40 dk olursa my'nin spinoffunu izlerim[emoji23] [emoji23] burak yine senin olacak en fazla diziler de 7-8 olur zaten.10+ beklemek hayal artık!