kafanı kırıcam ben senin asıl oklavamı uzun bir radan sonr sandıktan çıakrma zamanı gelmiş bencehep gerdekte gelinin beli kırıldı haberleri çıkardı bu defa senin belin kırılici gibi
kafanı kırıcam ben senin asıl oklavamı uzun bir radan sonr sandıktan çıakrma zamanı gelmiş bencehep gerdekte gelinin beli kırıldı haberleri çıkardı bu defa senin belin kırılici gibi
bnmki cdeğil ama ay yapımın şu batık haline rağmen dizisi 7-8 reyting alırsa seninki olması muhtemelSeninki seneye ay yapim da o yuzden bişey demicem, benim yerime"SEN" yere göğe sığdıramiceksin[emoji23] [emoji23] [emoji23]
bnmki cdeğil ama ay yapımın şu batık haline rağmen dizisi 7-8 reyting alırsa seninki olması muhtemelSeninki seneye ay yapim da o yuzden bişey demicem, benim yerime"SEN" yere göğe sığdıramiceksin[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hiç k.bakmayın seneye bi dizinin muhtelası olmam.Bi 40 dk olursa my'nin spinoffunu izlerim[emoji23] [emoji23] burak yine senin olacak en fazla diziler de 7-8 olur zaten.10+ beklemek hayal artık!bnmki cdeğil ama ay yapımın şu batık haline rağmen dizisi 7-8 reyting alırsa seninki olması muhtemel
bnmki cdeğil ama ay yapımın şu batık haline rağmen dizisi 7-8 reyting alırsa seninki olması muhtemel
tabe tabeHiç k.bakmayın seneye bi dizinin muhtelası olmam.Bi 40 dk olursa my'nin spinoffunu izlerim[emoji23] [emoji23] burak yine senin olacak en fazla diziler de 7-8 olur zaten.10+ beklemek hayal artık!