hahahah tatlım @xemrexxx nerdeyse 1 aydır 100.000 mesajı nasıl kullansam nasıl süslü püslü bir yzıyla klube girsem diye düşünüyordu az önce bana laf yetiştiricem diye 100.000 mesajını bana yazmış oldu kuduruyor şimdi hahah
Melunncum büyük tebrikler ben açmaya giderken açılmış. @xemrexxx
Tebrik ederim. Gercekten bir ilk. Helal olsun.
Melun 100.000'ler kulübünü de gördü yok artık. ss
Tebrikler bu da hediyen.
Tebrik ederim. @xemrexxx
Tebrikler LAN koca kafa
hahahah tatlım @xemrexxx nerdeyse 1 aydır 100.000 mesajı nasıl kullansam nasıl süslü püslü bir yzıyla klube girsem diye düşünüyordu az önce bana laf yetiştiricem diye 100.000 mesajını bana yazmış oldu kuduruyor şimdi hahah
teşekkürler herkese @Aserat hediyem şahane @Bully nur fena değil hani @dizi kolik onun her hali kabbulüm @Yiğitt o hediyeyi @mrt-06 ya verTebrikler. Cidden büyük bir rekora imza attın bakalım ikinci 100 bin kim olacak. Hediyeni yarın vereceğim ama Yiğit vermiş benim hediyemi zaten.
hahahah ayyy ağrı girdi karnıma yaaa manyakteşekkürler herkese @Aserat hediyem şahane @Bully nur fena değil hani @dizi kolik onun her hali kabbulüm @Yiğitt o hediyeyi @mrt-06 ya ver
bu arada söz verdiğim gibi @denizz19 ile @Çiğdem- i evlendiriyorum düğünbden i,lk kare geldi bu arada düğünü engellemek isteyen @destere de en doğal haliyle düğünü basmak için yola çıkmış 2.resimdeki de destere
Ekli dosyayı görüntüle 45237 Ekli dosyayı görüntüle 45238
hep gerdekte gelinin beli kırıldı haberleri çıkardı bu defa senin belin kırılici gibiAllahım ya