Sana benden başkası haramHoşbuldum
Takipleşmiyormuşuz hocam ondan olabilir takip ettim şimdi
Sana benden başkası haramHoşbuldum
Ondanmış evet. Açıldı şimdi. Demek öyle bir ayar çekmişsin profilineHoşbuldum
Hadi senin de gözün aydın. Kavruğum da kavruğum diye herkesin başının etini yedin. Döndü kavruğun foruma Şimdi böyle sözler söyleyip durma da tekrar kaçırtma adamı forumdanSana benden başkası haram
Çekmişim demek ben de hatırlamıyorumOndanmış evet. Açıldı şimdi. Demek öyle bir ayar çekmişsin profiline
Sen yokken biz de uzun süre saldık forumu. Geçen aylarda ben döndüm. Diğerleri de şöyle bir gösterip kendilerini tekrar gittiler. Maskeli'den haber aldığımız yok da Enes ve Sherlock ile wp'den devam ediyoruzÇekmişim demek ben de hatırlamıyorum
Sizin ekipten de tek mi sen kaldın diğerleri yok gibi
İyi iyi önemli olan iletişim halinde olmak sonuçtaSen yokken biz de uzun süre saldık forumu. Geçen aylarda ben döndüm. Diğerleri de şöyle bir gösterip kendilerini tekrar gittiler. Maskeli'den haber aldığımız yok da Enes ve Sherlock ile wp'den devam ediyoruz
Kaçamaz , yahu sen mesajlarımı stolklamaya utanmıyor musun?Ondanmış evet. Açıldı şimdi. Demek öyle bir ayar çekmişsin profiline
------
Hadi senin de gözün aydın. Kavruğum da kavruğum diye herkesin başının etini yedin. Döndü kavruğun foruma Şimdi böyle sözler söyleyip durma da tekrar kaçırtma adamı forumdan
Evet bir o bir de billy @Sherlock aylardır uğramıyor , @Maskeli Fedai de arazi oldu. @MEnes uğradı bir ara gene kayboldu. Sıradaki soruyu alalım.Çekmişim demek ben de hatırlamıyorum
Sizin ekipten de tek mi sen kaldın diğerleri yok gibi
Ne stolklyacağım bütün forumu pislettin o mesajlarınla. Görmemek mümkün müKaçamaz , yahu sen mesajlarımı stolklamaya utanmıyor musun?
Evet bir o bir de billy @Sherlock aylardır uğramıyor , @Maskeli Fedai de arazi oldu. @MEnes uğradı bir ara gene kayboldu. Sıradaki soruyu alalım.
Kafanı çevirNe stolklyacağım bütün forumu pislettin o mesajlarınla. Görmemek mümkün mü
Biz de sizden feyz aldık zaten.Sen yokken biz de uzun süre saldık forumu. Geçen aylarda ben döndüm. Diğerleri de şöyle bir gösterip kendilerini tekrar gittiler. Maskeli'den haber aldığımız yok da Enes ve Sherlock ile wp'den devam ediyoruz
İyi iyi önemli olan iletişim halinde olmak sonuçta
Engelleyeyim mi seni ne yapayımKafanı çevir
------
Biz de sizden feyz aldık zaten.
Engelleyemezsin bizimkisi bambaşka bir büyüklük be kardeşim. @xdragxxEngelleyeyim mi seni ne yapayım
Sevindim kavuşmanıza
Bu pp ne lanEngelleyemezsin bizimkisi bambaşka bir büyüklük be kardeşim. @xdragxx
Helal olsun size be kardeşimEngelleyemezsin bizimkisi bambaşka bir büyüklük be kardeşim. @xdragxx
Güzel değil mi lan ?Bu pp ne lan
Git adam gibi bir şey koy kadın fotosu koymak nedirÖner değiştireyim.
Sen kadınlarla düşkün değil misin? UuuuuuuGit adam gibi bir şey koy kadın fotosu koymak nedir
Kadınlara düşkünüm de kadınları da pp yapmamSen kadınlarla düşkün değil misin? Uuuuuuu
Haaaa okey.Kadınlara düşkünüm de kadınları da pp yapmam
Ooo reis nelerdesin sen ya.Kadınlara düşkünüm de kadınları da pp yapmam