FF xdragxx

Hoşbuldum :A
Takipleşmiyormuşuz hocam ondan olabilir takip ettim şimdi :A
Ondanmış evet. Açıldı şimdi. Demek öyle bir ayar çekmişsin profiline :A
------

Sana benden başkası haram :A
Hadi senin de gözün aydın. Kavruğum da kavruğum diye herkesin başının etini yedin. Döndü kavruğun foruma :A Şimdi böyle sözler söyleyip durma da tekrar kaçırtma adamı forumdan :A

Çekmişim demek ben de hatırlamıyorum :A
Sizin ekipten de tek mi sen kaldın diğerleri yok gibi :A
Sen yokken biz de uzun süre saldık forumu. Geçen aylarda ben döndüm. Diğerleri de şöyle bir gösterip kendilerini tekrar gittiler. Maskeli'den haber aldığımız yok da Enes ve Sherlock ile wp'den devam ediyoruz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sen yokken biz de uzun süre saldık forumu. Geçen aylarda ben döndüm. Diğerleri de şöyle bir gösterip kendilerini tekrar gittiler. Maskeli'den haber aldığımız yok da Enes ve Sherlock ile wp'den devam ediyoruz :A
İyi iyi önemli olan iletişim halinde olmak sonuçta :A

• Aynen
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Ondanmış evet. Açıldı şimdi. Demek öyle bir ayar çekmişsin profiline :A
------

Hadi senin de gözün aydın. Kavruğum da kavruğum diye herkesin başının etini yedin. Döndü kavruğun foruma :A Şimdi böyle sözler söyleyip durma da tekrar kaçırtma adamı forumdan :A
Kaçamaz , yahu sen mesajlarımı stolklamaya utanmıyor musun? :A
Çekmişim demek ben de hatırlamıyorum :A
Sizin ekipten de tek mi sen kaldın diğerleri yok gibi :A
Evet bir o bir de billy @Sherlock aylardır uğramıyor , @Maskeli Fedai de arazi oldu. @MEnes uğradı bir ara gene kayboldu. Sıradaki soruyu alalım.

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Ne stolklyacağım bütün forumu pislettin o mesajlarınla. Görmemek mümkün mü :A
Kafanı çevir :A
------

Biz de sizden feyz aldık zaten. :A
İyi iyi önemli olan iletişim halinde olmak sonuçta :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and xdragxx