Ramazan’da kahvaltının önemini anladım, Ramazan bitince başlayacağım diyordu… @12.Adam
Kendisi bunun bir iftira olduğunu dile getiriyor...Ramazan’da kahvaltının önemini anladım, Ramazan bitince başlayacağım diyordu… @12.Adam
Daha şimdi konuşuyoruz. 12.Adam kendini boşa yormasın diyorKendisi bunun bir iftira olduğunu dile getiriyor...
Ok,Emrin başım üstüne benim için zahmeti olmaz.Daha şimdi konuşuyoruz. 12.Adam kendini boşa yormasın diyor
Hala profile giremiyor musun? Birşey deneyeceğim yoksaOk,Emrin başım üstüne benim için zahmeti olmaz.
Girebildim yorumda bile bulundum.Hala profile giremiyor musun? Birşey deneyeceğim yoksa
İnanmam..Ramazan’da kahvaltının önemini anladım, Ramazan bitince başlayacağım diyordu… @12.Adam
Çay mevzusunda ne kadar haklıydıysam aynısı…İnanmam..
Çay lobisi ve kahvaltı lobisine kaptırdık desene drag'ıÇay mevzusunda ne kadar haklıydıysam aynısı…
O memnun, sende deneÇay lobisi ve kahvaltı lobisine kaptırdık desene drag'ı
Kısmet artıkO memnun, sende deneçaysız yapamıyor artık sjsjjsj
Sen de kayboldun be.Ben şimdi kimle tartışacağım.Gìtmesi ile moralimi çok bozmuştur. Vitor Pereira övmenin eğlencesi de kalmadı.Şaka bir yana forumdan en eski arkadaşımın forumu bırakması çok sarstı beni.
Canım koyu kavruğum, bilalim
Simge için dönse de razıyım.
Tamamen mizah amaçlıdır , lütfen başka yerlere çekmeyiniz.😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?