Teşekkür ederim destere. Biliyordum beni seçeceğini.yaşlandım artık eski havamda değilim yerimizi genç nesle (@Harunnn60 gibi ) bıraktık ben artık köyüme dönüp pancar yetiştireceğim
Teşekkür ederim destere. Biliyordum beni seçeceğini.yaşlandım artık eski havamda değilim yerimizi genç nesle (@Harunnn60 gibi ) bıraktık ben artık köyüme dönüp pancar yetiştireceğim
soğukluğun spor sayfalarından çıkmamandan kaynaklanıyor ) benimde sporla aram yok eskiden beri hiç sevemedim spor muhabbetlerini kızlar spordan özellikle futboldan uzak olur derler ? @Çiğdem- kız olmasına rağmen futbolda benden daha fanatik )Biraz soğuk duruyor olabilirim bunun sebebi konularda beni pek görmemenizdir. Çünkü komedi dışı dizi izlemem pek müzik dinlemem zaten forumun %90'u dizi müzik olduğu için de pek sohbet şansımız olmuyor. İyi geceler herkese.
hemen sevinme çekip gitmiş değiliz pancar bekleyebilir daha yerimi terketmeye niyetim yok )Teşekkür ederim destere. Biliyordum beni seçeceğini.
Herkesin ilgi alanı farklı benim özel ilgi alanım spor. Az biraz film ve diğer konular (illuminati,esrarangiz olaylar) falan filan.soğukluğun spor sayfalarından çıkmamandan kaynaklanıyor ) benimde sporla aram yok eskiden beri hiç sevemedim spor muhabbetlerini kızlar spordan özellikle futboldan uzak olur derler ? @Çiğdem- kız olmasına rağmen futbolda benden daha fanatik )
arasıra yabancı dizi konularına uğra karşılaşma imkanımız olsun ben spor sayfalarına giremiyorum bari sen benim mahalleye uğra )Herkesin ilgi alanı farklı benim özel ilgi alanım spor. Az biraz film ve diğer konular (illuminati,esrarangiz olaylar) falan filan.
o yüzden sadece hande kaldı resimde
Böyle daha güzel oldu.o yüzden sadece hande kaldı resimde