xdragxx 40.000'ler Kulübünde!

Biraz soğuk duruyor olabilirim bunun sebebi konularda beni pek görmemenizdir. :) Çünkü komedi dışı dizi izlemem pek müzik dinlemem zaten forumun %90'u dizi müzik olduğu için de pek sohbet şansımız olmuyor. :) İyi geceler herkese. :D
soğukluğun spor sayfalarından çıkmamandan kaynaklanıyor :)) benimde sporla aram yok eskiden beri hiç sevemedim spor muhabbetlerini :) kızlar spordan özellikle futboldan uzak olur derler ? @Çiğdem- kız olmasına rağmen futbolda benden daha fanatik :))

Teşekkür ederim destere. :D Biliyordum beni seçeceğini. :Z
hemen sevinme çekip gitmiş değiliz pancar bekleyebilir daha yerimi terketmeye niyetim yok :))

soğukluğun spor sayfalarından çıkmamandan kaynaklanıyor :)) benimde sporla aram yok eskiden beri hiç sevemedim spor muhabbetlerini :) kızlar spordan özellikle futboldan uzak olur derler ? @Çiğdem- kız olmasına rağmen futbolda benden daha fanatik :))
Herkesin ilgi alanı farklı benim özel ilgi alanım spor. :) Az biraz film ve diğer konular (illuminati,esrarangiz olaylar) falan filan. :D

Herkesin ilgi alanı farklı benim özel ilgi alanım spor. :) Az biraz film ve diğer konular (illuminati,esrarangiz olaylar) falan filan. :D
arasıra yabancı dizi konularına uğra karşılaşma imkanımız olsun ben spor sayfalarına giremiyorum bari sen benim mahalleye uğra :))

@xdragxx Tebrikler...
animation81ar2tchxmw56.gif

54050460b663818b363a2ed5.jpg

hande-dogandemir_7.jpg

Son düzenleme: